TWS Choetech BH-T15 ANC+ENC Wireless Headphones (black)

Choetech
Tootekood: BH-T15
Hind
26.45 €

TWS Choetech BH-T15 ANC+ENC juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Choetech BH-T15 juhtmevabad kõrvaklapid on ideaalne valik kõigile, kes hindavad stiili, mugavust ja kõrge kvaliteediga heli. Tänu arenenud müra vähendamise tehnoloogiale, kergele disainile ja nutikale puutetundlikule juhtimisele pakuvad nad erakordset helikogemust igas olukorras. Valige Choetech BH-T15 ja nautige katkematut helikvaliteeti ja mugavust igal pool, kuhu lähete.

Stiilne minimalism ja mugavus

Choetech kõrvaklapid ühendavad kaasaegse disaini erakordse mugavusega. Nende minimalistlik disain ja ideaalne sobivus kõrva teevad need mitte ainult esteetiliselt meeldivaks, vaid ka äärmiselt mugavaks kanda. Tänu oma kompaktsele suurusele - väiksem kui krediitkaart - mahub laadimiskarp koos kõrvaklappidega kergesti teie taskusse, muutes seadme ideaalseks kaaslaseks igapäevasteks reisideks. Olgu see muusika kuulamine, telefonikõnede tegemine või mängude mängimine, Choetech kõrvaklapid vastavad teie vajadustele.

Arenenud ANC tehnoloogia

Choetech BH-T15 pakuvad kolme aktiivse müra vähendamise režiimi: ANC sisse, ANC välja ja ANC läbipääs. Nelja sisseehitatud mikrofoniga, mis tõhusalt elimineerivad taustamüra, saate täielikult sukelduda oma muusikasse või vestlustesse, ilma et teid segaksid välised helid. Nautige kõrgekvaliteedilist, selget heli igal pool.

Ühenduvus ja laaditav aku

Kõrvaklapid toetavad tipptasemel Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja sujuva ulatuse, et hõlpsasti ühendada erinevaid seadmeid, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid ja sülearvutid. Võimas 50 mAh aku tagab kuni 6 tundi pidevat kasutamist ja 5 tundi ANC režiimis. 380 mAh aku mahutavusega laadimiskarp pikendab kõrvaklappide eluiga, ning kiire laadimine vaid 1,5 tunni jooksul võimaldab teil kohe oma lemmikmuusika kuulamise juurde naasta.

Nutikad puutetundlikud juhtnupud

Nutikad puutetundlikud paneelid kõrvaklappidel võimaldavad teil hõlpsasti hallata erinevaid funktsioone. Taaskäivitage ja peatage muusika, vastake ja keelduda telefonikõnedest, vahetage lugude vahel, reguleerige helitugevust ja aktiveerige häälassistent - kõik lihtsate puudutustega.

Komplektis

USB-C kaabel
Asenduskõrvaklapid (2 paari)
Laadimiskarp
Kasutusjuhend

 

TootjaChoetech
mudel BH-T15
Värvmust
ANC režiimid3 (ANC sisse, ANC välja, ANC läbipääs).
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth sagedus2.402GHz-2.480GHz
Nominaalne pinge3.3-4.2V
Bluetooth ulatus10 m
LiidesUSB-C
Kõrvaklappide akuLiitium 50 mAh
Laadimiskarbi aku mahutavus380 mAh
Müra vähendamise sügavus35-40dB
LaadimisaegKõrvaklapid 1.5h, laadimiskarp umbes 1.5h
TöötamisaegUmbes 6h (reaalne kasutusaeg sõltub laulu tüübist ja ANC režiimist)
Toetatud protokollidA2DP、AVRCP、SPPP、HFP、HSP
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.