TWS Choetech BH-T17 ANC+ENC Wireless Headphones (black)

Choetech
Tootekood: BH-T17
Hind
28.55 €

TWS Choetech BH-T17 ANC+ENC juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Choetech BH-T17 juhtmevabad kõrvaklapid ühendavad stiili, vastupidavuse ja ülimat helikvaliteeti. Veekindlus, pikk aku kestvus, modernne laadimiskarp ja täiustatud Bluetooth tehnoloogia pakuvad erakordset helikogemust igas olukorras. Olenemata sellest, kas olete muusika nautija, filmihuviline või mängur, BH-T17 vastab teie ootustele. Valige Choetech kõrvaklapid ja nautige katkematut helikvaliteeti ja mugavust igapäevaselt.

Pikaajaline jõudlus ja modernne laadimiskarp

BH-T17 kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat aku jõudlust, mis võimaldab neid kasutada kuni 40 tundi laadimiskarbiga ja kuni 8 tundi ühel laadimisel. Stiilne klappkarp, millel on pööratav kate, muudab kõrvaklappide eemaldamise lihtsaks ja pakub võimalust kanda neid käes või riputada need kotile nagu ripats, ühendades funktsionaalsuse modernse disainiga.

Täiustatud tehnoloogia ja mugavus

Bluetooth 5.4 tehnoloogiat toetavad BH-T17 kõrvaklapid tagavad stabiilse signaali ja häireteta ühenduvuse, garanteerides kõrgeima helikvaliteedi. Minimalistlik ja stiilne disain ning täiuslik sobivus kõrvas tagavad mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. PD tipptasemel, kohene laadimine USB-C kaabliga muudab energia taastamise lihtsamaks ja kiiremaks kui kunagi varem.

Veekindel ja jõudlus

Choetech BH-T17 on ideaalne aktiivsetele inimestele, kes hindavad vastupidavust. IPX6 veekindluse reitinguga saate neid kasutada erinevates tingimustes - olgu need siis vihmased ilmad või intensiivsed treeningud. Nende aktiivne mürasummutus (ANC) kõrvaldab tõhusalt müra, pakkudes -28 dB mürasummutust, võimaldades teil täielikult muusikasse või vestlustesse süveneda.

Intuitiivsed juhtnupud ja stiilne disain

Intuitiivsed puutetundlikud paneelid kõrvaklappide korpusel võimaldavad mugavalt hallata erinevaid funktsioone. Vastake ja keelduda telefonikõnedest, jätkake ja peatage muusika, vahetage lugude vahel ja aktiveerige hääleassistent lihtsate puudutustega. Minimalistlik disain muudab BH-T17 mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka elegantseks.

Komplektis

BH-T17 kõrvaklapid, laadimiskarp, varu kõrvakummid (2 paari), kasutusjuhend

 

TootjaChoetech
mudelBH-T17
Värvmust
Bluetooth versioon5.4
Bluetooth vahemik10m
ANC25dB±3dB
Sisend5V
Mikrofonide arv4 (ANC+ENC)
Laadimiskarbi maht-3.7V, 300mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg1.2h
Laadimiskarbi laadimisaeg1h
Kõrvaklappide tööaegkuni 8h
VeekindlusIPX4
Müra summutamise tase-28dB
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.