TWS EarBuds HiFuture FlyBuds 3 (black)

HiFuture
Tootekood: FLYBUDS3(BLACK)
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
22.65 €

HiFuture FlyBuds 3 kõrvaklapid (must)

Koge iga detail oma lemmiklauludest, räägi vabalt telefonis ja mängi mänge ilma viivituseta HiFuture kõrvaklappidega. FlyBuds 3 on varustatud 4 mikrofoniga ja toetab ENC tehnoloogiat. Selle tööaeg ulatub kuni 30 tunnini ning IPX5 veekindlus võimaldab sul nautida oma lemmikheli peaaegu igas olukorras. Edasi on kerguse ja ergonoomilise disaini eelised. Puutetundlikud paneelid tagavad mugava kasutamise ning originaalne disain rõõmustab enamikku kasutajatest. Alates nüüd saad nautida sügavat bassi ja kiiret ühendust (Bluetooth 5.3) ilma kompromissideta!

HiFuture/FlyBuds-3-black/1

Armasta muusikat uuesti

HiFuture'i spetsiaalselt patenteeritud tehnoloogia muudab sind hindama iga laulu maagilisust uuesti. FlyBuds 3 kõrvaklapid pakuvad täiustatud heli, võimsat bassi ja kristallselget heli. Koge, kui hästi sinu esituste nimekiri võib õigete seadmetega kõlada!

HiFuture/FlyBuds-3-black/4

Räägi igal pool

Kas pead tegema olulise telefonikõne, kuid oled rahvarohkes kaubanduskeskuses? Või võib-olla keegi üritab sinuga ühendust võtta, kui ootad rongijaamas? FlyBuds 3 abil saad rääkida igal pool katkestusteta. Kõrvaklapid on varustatud 4 kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestavad sinu häält täpselt. Lisaks vähendab ENC funktsioon efektiivselt taustamüra. Sa ei pea enam kõnesid edasi lükkama!

HiFuture/FlyBuds-3-black/2

Kerge, ergonoomiline disain

Kas sul on sageli ebamugav kasutada kõrvaklappe pikka aega? Sa saad sellest probleemist lõplikult lahti öelda, valides FlyBuds 3! Tänu oma erakordsele kergusele ja rafineeritud disainile saad kuulata muusikat, podcaste või audioraamatuid kogu päeva, nautides mugavust, mida väärid.

HiFuture/FlyBuds-3-black/3

Praktilised puutetundlikud paneelid

Nutitelefoni haaramine muusikapleieri juhtimiseks või sissetuleva kõne vastamiseks võib mõnikord olla tülikas. Õnneks on HiFuture FlyBuds3 kõrvaklappidel puutetundlikud paneelid mugavaks kasutamiseks. Ainult üks puudutus - nüüd on juhtimine sinu kätes!

HiFuture/FlyBuds-3-black/7

Innovatiivne disain

FlyBuds3 kõrvaklapid täiustavad peaaegu igat stiili. Komplekt sisaldab ka laadimiskarpi, millel on läbipaistev disain. Tänu sellele saad rõõmu tunda mitte ainult seadme funktsionaalsusest, vaid ka esteetilisest kvaliteedist. Tootja on hoolitsenud iga detaili eest!

HiFuture/FlyBuds-3-black/6

30 tundi muusikat

Erakendage end ümbritsevast ja sukelduge oma valitud helidesse igal ajal, kui soovite. HiFuture FlyBuds 3 kõrvaklapid töötavad ühe laadimisega 6 tundi ning laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada veel 24 tunni võrra, kokku kuni 30 tundi.

HiFuture/FlyBuds-3-black/9

IPX5 veekindlus

Kas tegeled spordiga? Või unustad sageli oma vihmavarju, mis sunnib sind kõndima ilma kaitseta vihmapiiskade eest? Üheski neist olukordadest saad julgelt kasutada FlyBuds 3. Kõrvaklapid on IPX5 veekindlad, mistõttu sobivad need suurepäraselt erinevateks välistingimustes tegevusteks.

HiFuture/FlyBuds-3-black/5

Bluetooth 5.3 ja kiire paaritus

Juhtmevabad ühenduse probleemid on minevik. HiFuture kõrvaklapid kasutavad Bluetooth versiooni 5.3, tagades stabiilse ja usaldusväärse edastuse. Lisaks on paaritusprotsess äärmiselt kiire - tänu sisseehitatud sensorile, siseneb kõrvaklapid automaatselt Ühenduse režiimi, kui avad laadimiskarbi.

HiFuture/FlyBuds-3-black/8
TootjaHiFuture
mudelFlyBuds 3
Heli dekodeerimineSBC,AAC
Tööaeg6 tundi + 24 tundi laadimiskarbiga
VeekindelIPX5
MuudENC tugi
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.