TWS EarBuds HiFuture OlymBuds3 (white)

HiFuture
Tootekood: OLYMBUDS3WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
19.20 €

TWS HiFuture OlymBuds 3 kõrvaklapid (valge)

OlymBuds3 kõrvaklapid on ideaalsed muusikasõpradele, kes hindavad mugavust ja helikvaliteeti. Tänu arenenud funktsioonidele ja ergonoomilisele disainile pakuvad OlymBuds3 mugavat kandmist ja muljetavaldavat helikogemust. Lisaks muudab hääleassistentide tugi kasutamise lihtsaks.

Mugav ja kerge

OlymBuds3 on äärmiselt kerged, mistõttu on neid lihtne igale poole kaasa võtta. Reisige tööle, kolledžisse - võtke oma lemmikmuusika igale poole kaasa. Veelgi enam, nende ergonoomiline disain tagab mugava kasutamise isegi pikaajalise kandmise korral, ilma et peaksite muretsema ebamugavuse pärast.

Mullettav heli

Kõrvaklapid on varustatud 6mm draiveritega, mis pakuvad võimsat ja muljetavaldavat heli. Rõhutatud madalad toonid muudavad iga salvestuse sügavamaks ja dünaamilisemaks, võimaldades teil nautida helide täit spektrit.

Pikk esitusaeg

OlymBuds3 pakuvad kuni 25 tundi esitusaega, mistõttu on need ideaalsed reisideks või pikkadeks tööpäevadeks. Laadimisaeg umbes 1 tund võimaldab teil kiiresti kõrvaklapid taas kasutusvalmis saada.

Bluetooth 5.3

OlymBuds3 sisseehitatud Bluetooth 5.3 võimaldab kõrvaklappidel teie seadmega koheselt paarituda, tagades stabiilse ja usaldusväärse ühenduse. Tehnoloogia võimaldab sujuvat heliedastust, pakkudes selget ja teravat heli.

Intuitiivsed juhtnupud

Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad teil hõlpsasti hallata muusika esitust ning vastata ja tagasi lükata sissetulevaid kõnesid. Google Assistandi ja Siri hääleassistentide tugi võimaldab teil kasutada täiendavaid funktsioone lihtsate häälkäsklustega.

TootjaHiFuture
mudelOlymBuds3
Värvvalge
Muundurite läbimõõt6 mm
Esitusaeg25 h
Laadimisaegu. 1 h
Bluetooth5.3
Hääleassistentide tugiGoogle Assistant, Siri

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
120 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.