TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (black)

HiFuture
Tootekood: SONICAIRBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
20.80 €

TWS HiFuture Sonic Air kõrvaklapid (must)

HiFuture SonicAir kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat heli rõhutatud bassiga tänu 10mm draiveritele ja usaldusväärsele 5.3 traadita ühendusele. Ergonomiliselt kujundatud disain ja IPX5 veekindel hinnang tagavad mugavuse ja vastupidavuse. Lisaks on nende pikk mänguaeg kuni 35 tundi ja kiire laadimine ideaalne valik igaks päevaks.

Mugavad telefonikõned

Rääkige oma lähedastega ilma häireteta. 4 sisseehitatud mikrofon ja keskkonnamüra tühistamise (ENC) tehnoloogia tagavad kõrge kvaliteediga kõned. See tagab, et teie hääl kuuldub selgelt ja valjult, sõltumata keskkonnast.

Perfect sound balance

10mm draiverid toovad esile selge heli rõhutatud bassitoonidega. SonicAir pakuvad täiuslikku tasakaalu, rikastades kuulamiskogemust sügava bassiga, mis ei sega keskmisi ja kõrgeid sagedusi, muutes muusika loomulikuks ja dünaamiliseks.

Usaldusväärne ühendus

Viimase 5.3 traadita ühendusega varustatud SonicAir kõrvaklapid pakuvad kiiremat paarimist, stabiilset ühendust ja väiksemat häirete riski. Nii saate nautida usaldusväärset ja stabiilset ühendust ilma viivitusteta.

Ergonoomiline, veekindel disain

SonicAir on loodud mugavust silmas pidades. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju võimaldab neid kanda terve päeva ilma ebamugavust tundmata. IPX5 veekindla hinnanguga saavad SonicAir suurepäraselt hakkama vihma, higi ja pritsmetega, muutes need ideaalseks valikuks aktiivsetele inimestele.

Pikk mänguaeg

SonicAir kõrvaklapid pakuvad kuni 35 tundi mänguaega, muutes need ideaalseks kaaslaseks pikkadel reisidel ja treeningutel. Kõrvaklapid võimaldavad nautida oma lemmikmuusikat ilma kiire aku tühjenemise pärast muretsemata.

TootjaHiFuture
mudelSonicAir
Värvmust
Muundurite diameeter10 mm
Mikrofonidx4 ENC
Bluetooth5.3
Mänguaegu. 35 h
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
120 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.