TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (gold)

HiFuture
Tootekood: SONICAIRCHAMPAGNE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Other
Hind
20.80 €

TWS HiFuture Sonic Air kõrvaklapid (kuld)

HiFuture SonicAir kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat heli rõhutatud bassiga tänu 10 mm kõlaritele ja usaldusväärsele 5.3 juhtmevabale ühendusele. Ergonomiliselt kujundatud disain ja IPX5 veekindel hinnang tagavad mugavuse ja vastupidavuse. Lisaks on nende pikk mänguaeg kuni 35 tundi ja kiire laadimine ideaalne valik igaks päevaks.

Mugavad telefonikõned

Rääkige oma lähedastega ilma häireteta. 4 sisseehitatud mikrofon ja keskkonnamüra vähendamise (ENC) tehnoloogia tagavad kõrge kvaliteediga kõned. See tagab, et teie hääl kuuldub selgelt ja valjult, sõltumata keskkonnast.

Perfect sound balance

10 mm kõlarid edastavad selget heli rõhutatud bassitoonidega. SonicAir pakuvad täiuslikku tasakaalu, rikastades kuulamiskogemust sügava bassiga, mis ei sega keskmisi ja kõrgeid sagedusi, muutes muusika loomulikuks ja dünaamiliseks.

Usaldusväärne ühenduvus

Viimase 5.3 juhtmevaba ühendusega varustatud SonicAir kõrvaklapid pakuvad kiiremat paarimist, stabiilset ühendust ja väiksemat häireohtu. Nii saate nautida usaldusväärset ja stabiilset ühendust ilma viivitusteta.

Ergonoomiline, veekindel disain

SonicAir on loodud mugavust silmas pidades. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju võimaldab neid kanda kogu päeva ilma ebamugavust tundmata. IPX5 veekindel hinnanguga suudavad SonicAir hästi taluda vihma, higistamist ja pritsmeid, muutes need ideaalseks valikuks aktiivsetele inimestele.

Pikk mänguaeg

SonicAir kõrvaklapid pakuvad kuni 35 tundi mänguaega, muutes need ideaalseks kaaslaseks pikkadel reisidel ja treeningutel. Kõrvaklapid võimaldavad nautida oma lemmikmuusikat ilma kiire aku tühjenemise pärast muretsemata.

TootjaHiFuture
mudel SonicAir
Värvkuld
Muunduri diameeter10 mm
Mikrofonidx4 ENC
Bluetooth5.3
Mänguaegumbes 35 h
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.