TWS EarBuds HiFuture Sonic Air (white)

HiFuture
Tootekood: SONICAIRWHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
20.80 €

TWS HiFuture Sonic Air kõrvaklapid (valge)

HiFuture SonicAir kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat heli rõhutatud bassiga tänu 10 mm draiveritele ja usaldusväärsele 5.3 juhtmevabale ühendusele. Ergonomiliselt kujundatud disain ja IPX5 veekindluse klass tagavad mugavuse ja vastupidavuse. Lisaks on nende pikk mänguaeg kuni 35 tundi ja kiire laadimine ideaalne valik igaks päevaks.

mugavad telefonikõned

Rääkige oma lähedastega ilma segaduseta. 4 sisseehitatud mikrofoni ja keskkonna müra summutamise (ENC) tehnoloogia tagavad kõrge kvaliteediga kõned. See tagab, et teie hääl kostab selgelt ja valjusti, sõltumata keskkonnast.

Täiuslik helitasakaal

10 mm draiverid toovad välja selge heli rõhutatud bassitoonidega. SonicAir pakuvad täiuslikku tasakaalu, rikastades kuulamiskogemust sügava bassiga, mis ei sega keskmisi ja kõrgeid sagedusi, muutes muusika loomulikuks ja dünaamiliseks.

Usaldusväärne ühendus

Varustatud uusima 5.3 juhtmevaba ühendusega, pakuvad SonicAir kõrvaklapid kiiremat paarimist, stabiilset ühendust ja vähem segamise riski. Nii saate nautida usaldusväärset ja stabiilset ühendust ilma viivitusteta.

Ergonoomiline, veekindel disain

SonicAir on loodud mugavust silmas pidades. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju võimaldab neid kanda terve päeva ilma ebamugavust tundmata. IPX5 veekindluse klassiga suudavad SonicAir taluda vihma, higi ja pritsmeid, muutes need ideaalseks valikuks aktiivsetele inimestele.

Pikk mänguaeg

SonicAir kõrvaklapid pakuvad kuni 35 tundi mänguaega, muutes need ideaalseks kaaslaseks pikkadel reisidel ja treeningutel. Kõrvaklapid võimaldavad teil nautida oma lemmikmuusikat ilma kiire tühjenemise pärast muretsemata.

TootjaHiFuture
mudelSonicAir
Värvvalge
Muunduri diameeter10 mm
Mikrofonidx4 ENC
Bluetooth5.3
Mänguaegu. 35 h
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
79 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.