TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (black)

HiFuture
Tootekood: COLORBUDS2(BLACK)
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.05 €

HiFuture ColorBuds 2 kõrvaklapid (must)

ColorBuds 2 kõrvaklapid tagavad tipptasemel helikvaliteedi, pakuvad innovatiivset HiFuture Soft Bass tehnoloogiat võimsa ja sügava heli jaoks ning võimaldavad sul vabalt suhelda. Need kasutavad ka Bluetooth 5.3, mis tagab usaldusväärse ühenduse. Puutetundlikud paneelid muudavad nende kasutamise mugavaks ja intuitiivseks. Need toetavad ka Two Master tehnoloogiat, mis võimaldab kasutada ainult ühte või mõlemat kõrvaklappi korraga, andes sulle täieliku paindlikkuse. Seade on IPX5 veekindel ja äärmiselt mugav kasutada tänu kergele, ergonoomilisele disainile.

HiFuture/ColorBuds-2-black/1

Imeline bass

Kui hindad madalaid helisid muusikas, on ColorBuds 2 mudel sinu jaoks ideaalne valik. Tehnoloogiliselt täiustatud bassiga tagavad kõrvaklapid täiusliku ja tasakaalustatud heli. Olgu tegemist energilise hip-hopi, rahustava klassikalise muusika või rokkpaladega, HiFuture'iga saad nautida kõrgekvaliteedilist heli - olenemata helitasemest!

HiFuture/ColorBuds-2-black/2

Ideaalne telefonikõnede jaoks

ColorBuds 2 pakub mikrofon, mis salvestab sinu häält täpselt, võimaldades sul vabalt suhelda lähedastega. Lisaks, tänu täiustatud müra vähendamise tehnoloogiale, on sinu vestlused erakordselt selged ja arusaadavad, isegi mürarikkas keskkonnas.

HiFuture/ColorBuds-2-black/3

Stabiilne traadita ühendus

Nauti stabiilset signaali kohe, kui võtad kõrvaklapid karbist välja, tänu Bluetooth 5.3-le. Unusta keerulised paarimisprotseduurid - ColorBuds 2 kõrvaklapid on valmis kasutamiseks hetkega!

HiFuture/ColorBuds-2-black/7

Intuitiivne kasutamine

Avasta ColorBuds 2 sujuv juhtimine. Mängimise peatamiseks või jätkamiseks või sissetuleva kõne vastamiseks piisab, kui puudutada vastavat kõrvaklappi. Pole enam vaja oma nutitelefoni järele ulatuda. Koge, kui mugav see on.

HiFuture/ColorBuds-2-black/5

Võimas aku

Tänu ColorBuds 2 kõrvaklappide võimsale akule saad muusikat kuulata kuni 5 tundi, ja kaasasolev laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada veel 15 tunni võrra. Sa ei pea muretsema sagedase laadimise pärast, nii et saad keskenduda sellele, mis sulle tõeliselt meeldib - sinu lemmikmuusikale.

HiFuture/ColorBuds-2-black/6

Mõtleva disainiga

HiFuture kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab, et need sobivad ideaalselt kõrva, pakkudes ületamatut mugavust isegi pikaajalise kasutamise korral. ColorBuds 2 eristuvad ka oma IPX5 veekindluse reitinguga - seega saad neid mugavalt kaasa võtta treeningule või jalutuskäigule vihmasel päeval.

HiFuture/ColorBuds-2-black/4

TootjaHiFuture
mudelColorBuds 2
Bluetooth versioon5.3
Heli dekodeerimineSBC, AAC
Töötamise aeg5 tundi + 15 tundi laadimiskarbiga
VeekindelIPX5
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.