TWS EarBuds HiFuture Sonic Colorbuds 2 (white)

HiFuture
Tootekood: COLORBUDS2(WHITE)
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.55 €

HiFuture ColorBuds 2 kõrvaklapid (valge)

ColorBuds 2 kõrvaklapid tagavad tipptasemel helikvaliteedi, pakuvad innovatiivset HiFuture Soft Bass tehnoloogiat võimsa ja sügava heli jaoks ning võimaldavad sul vabalt suhelda. Need kasutavad ka Bluetooth 5.3, mis tagab usaldusväärse ühenduse. Puutetundlikud paneelid muudavad nende kasutamise mugavaks ja intuitiivseks. Nad toetavad ka Two Master tehnoloogiat, mis võimaldab kasutada ainult ühte või mõlemaid kõrvaklappe korraga, andes sulle täieliku paindlikkuse. Seade on IPX5 veekindel ja äärmiselt mugav kasutada tänu oma kergele, ergonoomilisele disainile.

HiFuture/ColorBuds-2-white/1

Imeline bass

Kui hindad muusikas madalaid toone, on ColorBuds 2 mudel sinu jaoks ideaalne valik. Tehnoloogiliselt täiustatud bassiga tagavad kõrvaklapid täiusliku ja tasakaalustatud heli. Olgu need siis energilised hip-hopi lood, lõõgastav klassikaline muusika või rocki palad, HiFuture'iga saad nautida kõrgekvaliteedilist heli - ja olenemata helitasemest!

HiFuture/ColorBuds-2-white/2

Ideaalne telefonikõnede jaoks

ColorBuds 2 pakub mikrofoni, mis tabab täpselt sinu häält, võimaldades sul vabalt suhelda lähedastega. Lisaks, tänu täiustatud müratõrjetehnoloogiale, on sinu vestlused erakordselt selged ja arusaadavad, isegi lärmakates kohtades.

HiFuture/ColorBuds-2-white/3

Stabiilne traadita ühendus

Nauti stabiilset signaali kohe, kui võtad kõrvaklapid karbist välja tänu Bluetooth 5.3-le. Unusta keerulised paarimisprotseduurid - ColorBuds 2 kõrvaklapid on valmis kasutamiseks hetkega!

HiFuture/ColorBuds-2-white/4

Intuitiivne kasutamine

Avasta juhtimise sujuvus ColorBuds 2-ga. Peatu või alusta esitust või vasta sissetulevale telefonikõnele, lihtsalt puudutades vastavat kõrvaklappi. Pole enam vaja oma nutitelefoni järele ulatada. Koge, kui mugav see on.

HiFuture/ColorBuds-2-white/5

Võimas aku

Tänu ColorBuds 2 kõrvaklappide võimsale akule saad kuulata muusikat kuni 5 tundi, ja kaasasolev laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada veel 15 tunni võrra. Sa ei pea muretsema sagedase laadimise pärast, nii et saad keskenduda sellele, mis sulle tõeliselt meeldib - sinu lemmikmuusikale.

HiFuture/ColorBuds-2-white/6

Mõeldud mugavuseks

HiFuture kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab, et need sobivad ideaalselt kõrva, pakkudes ületamatut mugavust, isegi pikaajalise kasutamise korral. ColorBuds 2 eristuvad ka oma IPX5 veekindluse reitinguga - nii et saad neid hõlpsasti kaasa võtta treeningule või jalutuskäigule vihmasel päeval.

HiFuture/ColorBuds-2-white/7
TootjaHiFuture
Mudeli nimiColorBuds 2
Bluetooth versioon5.3
Heli dekodeerimineSBC, AAC
Töötamise aeg5 tundi + 15 tundi laadimiskarbiga
VeekindelIPX5
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
26 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.