TWS Earphones Aukey EP-M1NC (white)

Aukey
Tootekood: EP-M1NCWHITE
  • Värvus: Valge
Hind
37.45 €

TWS Aukey EP-M1NC kõrvaklapid (valge)

TWS Aukey EP-M1NC on tipptasemel kõrvaklapid, mis ühendavad pika tööaja, kõrge helikvaliteedi ja täiustatud funktsioonid nagu aktiivne müra tühistamine (ANC) ja läbipaistvusrežiim. Need on kerged, ergonoomilised ja pakuvad mugavust terve päeva jooksul, sõltumata ilmastikutingimustest, tänu IPX5 veekindlusele.

Katkestusteta muusika

Aukey EP-M1NC kõrvaklapid pakuvad kuni 6 tundi muusika esitust ühe laadimisega, ja laadimiskarp annab lisaks veel 18 tundi kasutusaega, kokku 24 tundi katkestusteta meelelahutust. See tähendab, et saad nautida oma lemmikmuusikat terve päeva, ilma sagedase laadimise vajaduseta.

Sujuv ühendus

Bluetooth 5.1 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse sinu seadmetega sujuvaks muusika kuulamiseks ja kõnede tegemiseks. Kõrvaklapid paarituvad automaatselt valitud heliallikaga, elimineerides käsitsi ühendamise vajaduse.

Suurepärane helikvaliteet

Kvaliteetne draiver (10mm) PEEK + PU komposiitdiafragmaga tagab erakordse heli, mis võimaldab täielikku sukeldumist sinu lemmikmeloodiatest. Heliklariteet ja sügavad bassid on nende kõrvaklappide peamised eelised. Nendega on iga noot selgelt kuulda.

Ergonoomiline disain

EP-M1NC kõrvaklapid on kerged, kaaludes vaid 4 grammi igaüks. Ergonoomiline disain muudab need mugavaks pikaajaliseks kandmiseks ilma ebamugavustundeta. Samal ajal muudab stiilne disain need nii funktsionaalseteks kui ka esteetiliselt meeldivateks.

Ilmastikukindlus

IPX5 veekindluse tasemega on Aukey EP-M1NC kõrvaklapid higi- ja vihmakindlad, muutes need ideaalseks valikuks aktiivsetele kasutajatele. Ükskõik millise ilmaga saad nautida oma lemmikmuusikat joostes või treenides.

Aktiivne müra tühistamine ja läbipaistvusrežiim

ANC funktsioon pakub kuni 28 detsibelli müra tühistamist, võimaldades sul keskenduda oma muusikale ilma ümbritseva müra segamiseta. Läbipaistvusrežiim võimaldab aga kuulda ümbritsevaid helisid, ilma et peaksid kõrvaklappe eemaldama, muutes liikumise linnas ohutumaks.

Intuitiivsed puutejuhtimised

Lihtsad puutejuhtimised muudavad muusika ja kõnede haldamise lihtsaks. Sa saad mängida, peatada, vahetada lugusid, vastata ja tagasi lükata kõnesid, reguleerida helitugevust ja aktiveerida hääleassistenti, ilma et peaksid telefoni järele ulatuma.

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.