TWS Earphones Aukey EP-M1S (black)

Aukey
Tootekood: EP-M1SBLACK
  • Värvus: Must
Hind
27.40 €

TWS Aukey EP-M1S kõrvaklapid (must)

Naudi oma lemmikplaylisti kuulamist! Aukey EP-M1S kõrvaklapid pakuvad kuni 7 tundi katkematut muusika taasesitust ühe laadimisega, ja laadimiskohvris saad nautida veel 21 tundi. Kokku 28 tundi kasutusaega hoiab sinu muusika sinuga kogu päeva, olenemata sellest, kus sa oled.

Sujuv ühendus

Bluetooth 5.1 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse sinu seadmetega, võimaldades sul muusikat kuulata ja kõnesid pidada sujuvalt. Kõrvaklapid paarituvad automaatselt sinu seadmetega, elimineerides vajaduse käsitsi ühenduse loomise järele.

Fantastiline helikvaliteet

Heli selgus ja sügav bass on Aukey kõrvaklappide tunnusjooned. Kvaliteetne 10-millimeetrine draiver PEEK + PU komposiitdiafragmaga tagab suurepärase heli, mis võimaldab sul täielikult sukelduda oma lemmikmeloodiatese.

Ergonoomiline disain

EP-M1S kõrvaklapid on kerge disainiga, kaaludes vaid 4 grammi igaüks. Ergonoomiline disain tagab mugava kandmise pikaks ajaks ilma ebamugavust tundmata. See mudel on ka stiilse disainiga, mis sobib harmooniliselt igasuguste stiilidega.

Ilmastikukindlus

IPX5 veekindluse reitinguga on Aukey EP-M1S kõrvaklapid higi- ja vihmakindlad, muutes need ideaalseks valikuks aktiivsetele kasutajatele. Olenemata ilmast saad nautida oma lemmikmuusikat joostes või treenides.

Intuitiivne puutejuhtimine

Lihtsad puutejuhtimised võimaldavad sul hõlpsasti hallata oma muusikat ja kõnesid. Sa saad mängida, peatada, lugusid vahetada, kõnesid vastu võtta ja tagasi lükata ning aktiveerida häälassistendi ilma telefonini ulatumata.

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
78 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.