TWS Earphones Choetech BH-T22 Breath Lighting (blue)

Choetech
Tootekood: BH-T22BE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
25.25 €

TWS Kõrvaklapid Choetech BH-T22 Hingav Valgustus (sinine)

TWS Choetech BH-T22 kõrvaklapid ühendavad kaasaegse disaini ja erakordse funktsionaalsuse. Need näevad mitte ainult suurepärased välja, vaid pakuvad ka muljetavaldavat helikvaliteeti ja pikaajalist mugavust. Varustatud JL6973D4 kiibiga ja toetades Bluetooth versiooni 5.3, pakuvad nad stabiilseid ja kiireid juhtmevabu ühendusi. Need on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, edastades selget heli ja pika tööaja ühe laadimisega, muutes need ideaalseks valikuks muusikaarmastajatele ja aktiivse eluviisi järgijatele.

Edasijõudnud JL6973D4 kiip ja Bluetooth 5.3

BH-T22 kõrvaklapid kasutavad JL6973D4 kiipi, mis koos Bluetooth 5.3-ga tagab äärmiselt stabiilsed ja kiired juhtmevabad ühendused. See võimaldab nautida sujuvat muusika voogedastust ja segamatuid vestlusi. Ülekande ulatus kuni 10 meetrit annab liikumisvabaduse ilma, et peaksite allika seadet enda lähedal hoidma.

Fantastiline heli

Kõrvaklapid on varustatud 9-mm komposiitdiaphragma kõlaritega, mille takistus on 32Ω. Selline lahendus tagab rikkaliku ja selge heli, mis rahuldab isegi nõudlikumaid kasutajaid. Iga heli on täpselt reprodutseeritud, võimaldades teil täielikult sukelduda oma lemmikmuusikasse.

Kiire laadimine ja pikk tööaeg

Kõrvaklappide laadimisaeg on vaid 1,5 tundi, mis võimaldab neid kiiresti uuesti kasutusele võtta. Kõrvaklappide aku maht on 35mAh, mis võimaldab kuni 7 tundi muusika esitust ühe laadimisega 80% helitugevusel. 300mAh laadimiskarp võimaldab kõrvaklappe täielikult laadida 2 tunni jooksul, pikendades nende kasutusaega 20 tunnini.

Kestvad ja keskkonnasõbralikud materjalid

BH-T22 kõrvaklapid on valmistatud vastupidavatest PC+ABS materjalidest, mis on keskkonnasõbralikud. Selliste materjalide kasutamine tagab mitte ainult seadme pika eluea, vaid ka madala keskkonnamõju.

Kompaktne disain

Kõrvaklapid on kompaktse suurusega, välisläbimõõduga 55,5 x 20,5 mm, muutes need mugavaks kandmiseks ja lihtsaks hoiustamiseks. Nende ergonoomiline kuju tagab mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral ning kerge disain vähendab kõrva väsimust.

 

TootjaChoetech
mudelBH-T22
KiipJL6973D4
Bluetooth versioon5.3
Ülekande ulatus10 m
Kõlar9mm /32Ω; komposiitfilm
Laadimisvõimsus5V-500MA
Kõrvaklappide laadimisaeg1.5 tundi
Laadimiskambri laadimisaeg2 tundi
Kõrvaklappide aku maht35 mAh
Laadimiskarbi maht300 mAh
Vestlus aeg5 tundi (80% helitugevus)
Muusika esitusaeg7 h (80% helitugevus)
Jätkuv kõrvaklappide tööaeg20 tundi
MaterjalPC+ABS keskkonnasõbralik materjal
Toote suurus55,5 x 20,5 mm välisläbimõõt

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.