TWS Earphones Choetech BH-T23 (black)

Choetech
Tootekood: BH-T23BK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
16.95 €

TWS Choetech BH-T23 kõrvaklapid (must)

TWS Choetech BH-T23 kõrvaklapid on elegantne ja funktsionaalne seade, mis on loodud kasutajatele, kes hindavad helikvaliteeti ja mugavust. Must värviskeem lisab nende kaasaegsusele ja stiilile, mis sobib hästi erinevate stiilidega. Varustatud JL6983D2 kiibi ja Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, tagavad nad stabiilsed traadita ühendused ja kõrge kvaliteediga heli. Ergonomiline disain ja tugev konstruktsioon ökoloogiliste materjalidega teevad BH-T23 kõrvaklappidest ideaalse valiku aktiivsetele inimestele, kes otsivad usaldusväärset igapäevast kaaslast.

JL6983D2 kiip ja Bluetooth 5.3

Arvutitehnoloogia JL6983D2 kiip koos Bluetooth 5.3-ga tagab erakordse stabiilsuse ja ühenduse kiirus. See tehnoloogia minimeerib latentsuse ja häirete esinemise, mis on oluline telefonikõnede ja muusika esitamise jaoks. Ülekande ulatus kuni 10 meetrit võimaldab sul vabalt liikuda ilma signaali kvaliteeti kaotamata.

Suurepärane helikvaliteet

Kõrvaklapid on varustatud 8-millimeetriste komposiitdiaphragmide kõlaritega, mille impedants on 32Ω. Seetõttu pakuvad nad selget ja tasakaalustatud heli, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid. Täpne tooni kaardistamine tagab sügava bassi, selged keskhelid ja teravad kõrged helid, muutes muusika kuulamise veelgi suuremaks naudinguks.

Kiire laadimine ja jõudlus

Unusta sagedased akude taastamised oma kõrvaklappides! BH-T23-l on kiire laadimisaeg 1,5 tundi. 30mAh aku koos kaitseplaadiga võimaldab 8 tunni muusika esitamise 80% helitugevusel ühe laadimisega. 300mAh laadimiskarp, samuti kaitseplaadiga, võimaldab kõrvaklappe täielikult laadida 1,5 tunni jooksul, pikendades nende kasutusaega 17 tunnini.

Kestvad ja ökoloogilised materjalid

Kõrvaklapid on valmistatud vastupidavatest ja ökoloogilistest PC+ABS materjalidest. Nende kasutamine tagab vastupidavuse ja madala keskkonnamõju. Tugev konstruktsioon tagab seadme pika eluiga, muutes selle sobivaks valikuks neile, kes hoolivad keskkonnast.

Komplektne disain

Kõrvaklappide kompaktne suurus 49 x 48,9 x 27,6mm muudab need kergesti hoiustatavaks ja mugavaks kanda. Ergonomiline kuju tagab mugavuse isegi pikaajalise kasutamise ajal ning kerge disain vähendab kõrva väsimust.

mudel BH-T23
kiip JL6983D2
Bluetoothi versioon 5.3
Ülekande ulatus 10 m
Kõlar 8mm /32Ω; komposiitfilm
Laadimisvõimsus 5V-500MA
Kõrvaklappide laadimisaeg 1,5 tundi
Korpuse laadimisaeg 1,5 tundi
Kõrvaklappide aku mahtuvus 30mAh koos kaitseplaadiga
Laadimisseadmestiku mahtuvus 300mAh koos kaitseplaadiga Kõnetund
6.5h (80% helitugevus) Muusika esitamise aeg
8h (80% helitugevus) Kõrvaklappide pidev tööaeg 17h
Materjal PC+ABS ökoloogiline
Toote suurus 49 x 48,9 x 27,6 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.