TWS Earphones Choetech BH-T24 Stereo Sound DNS (dark blue)

Choetech
Tootekood: BH-T24DBE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
15.90 €

TWS kõrvaklapid Choetech BH-T24 Stereo Sound DNS (tume sinine)

TWS Choetech BH-T24 kõrvaklapid on ideaalne kombinatsioon kaasaegsest tehnoloogiast, elegantsist ja mugavusest. Need muudavad iga hetke muusika kuulamisel või telefoniga vestlemisel mugavamaks ja nauditavamaks. Stiilne tumesinine värv lisab nende elegantsile, samas kui arenenud tehnoloogiad pakuvad ülimat helikogemust. Varustatud 5656E kiibi ja Bluetooth 5.3-ga, pakuvad nad stabiilseid traadita ühendusi ja kõrget helikvaliteeti. Nende ergonoomiline disain ja tugev konstruktsioon keskkonnasõbralikest materjalidest teevad neist ideaalse valiku aktiivsetele inimestele, kes otsivad usaldusväärseid kõrvaklappe igapäevaseks kasutamiseks.

5656E kiip ja Bluetooth 5.3

BH-T24 kõrvaklapid kasutavad arenenud 5656E kiipi, mis koos Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga tagab äärmiselt stabiilsed ja kiired traadita ühendused. See tehnoloogia vähendab viivitust ja häireid, mis on muusika kuulamisel ja telefonikõnede tegemisel ülioluline. Ülekande ulatus kuni 10 meetrit võimaldab sul vabalt liikuda ilma signaali kvaliteeti kaotamata, mis on ideaalne kasutajatele, kes hindavad liikuvust ja mugavust.

Suurepärane helikvaliteet

13-millimeetrised vaskrõngaga kõlarid 32Ω impedantsiga pakuvad kõrge kvaliteediga heli. Nii saad nautida selget ja tasakaalustatud heli, mis tabab täiuslikult iga muusika detaili. Sügavad bassid, selged keskmised ja krõbedad kõrged helid muudavad muusika kuulamise tõeliseks naudinguks.

Kiire laadimine ja jõudlus

BH-T24 kõrvaklappidel on kiire laadimisaeg 1,5 tundi. 30mAh aku koos kaitseplaadiga võimaldab 4 tunni muusika esitust 80% helitugevusel ühe laadimisega. Lisaks võimaldab 300mAh laadimiskarp, samuti kaitseplaadiga, kõrvaklappe täielikult laadida 1,5 tunni jooksul, pikendades nende kasutusaega 17 tunnini. See võimaldab pikki kuulamisseansse ilma sagedase laadimise vajaduseta, mis on ideaalne aktiivsetele ja sagedastele reisijatele.

Kestvad ja keskkonnasõbralikud materjalid

Kestvate ja keskkonnasõbralike PC+ABS materjalide kasutamine tagab kõrvaklappide vastupidavuse ja madala keskkonnamõju. Teisest küljest tagab tugev konstruktsioon seadme pika eluiga, muutes selle sobivaks valikuks keskkonnateadlikele inimestele.

Kompaktne disain

Kõrvaklappide kompaktne suurus 57.7 x 46.5 x 24.8mm muudab need lihtsaks hoiustamiseks ja mugavaks kandmiseks. Ergonoomiline kuju tagab mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral, ning kerge disain vähendab kõrva väsimust, mis on ideaalne aktiivsetele inimestele.

mudel BH-T24
kiip 5656E
Bluetoothi versioon 5.3
Ülekande ulatus 10 m
Kõlar 13mm /32Ω; vaskrõngas
Laadimisvõimsus 5V-500 mA
Kõrvaklappide laadimisaeg 1.5h
Laadimiskambri laadimisaeg 1.5h
Kõrvaklappide aku maht 30 mAh koos kaitseplaadiga
Korpuse maht 300mAh koos kaitseplaadiga
Vestlus aeg 3 tundi (80% helitugevus)
Muusika esituse aeg 4 tundi (80% helitugevus)
Jätkuv kõrvaklappide tööaeg 17h
Materjal Keskkonnasõbralik PC+ABS materjal
Toote suurus 57.7 x 46.5 x 24.8mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.