TWS Edifier TWS1 Pro2 ANC Headphones (blue)

Edifier
Tootekood: TWS1PRO2BLUE
  • Värvus: Sinine
Hind
47.40 €

TWS Edifier TWS1 pro2 kõrvaklapid (sinine)

Kas otsite juhtmevabu kõrvaklappe, mis sobivad igapäevaseks kasutamiseks? Edifier TWS1 Pro 2 vastavad kindlasti teie ootustele! 10 mm draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi ning sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil teha kvaliteetseid kõnesid. Nende tööaeg ulatub kuni 6 tundi ühe laadimisega. ANC tehnoloogia vähendab tõhusalt tüütuid ümbritsevaid helisid ja Bluetooth 5.3 tagab seadmega usaldusväärse ühenduse. Kõrvaklapid eristuvad ka oma veekindla disainiga IP54 tasemel.

Suurepärane helikvaliteet

Edifier TWS1 Pro 2 kõrvaklappidega tunnete end nagu oma lemmikbändi kontserdil, ilma toast lahkumata! Kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad kõrge kvaliteediga heli. Kristallselge ja loomulik heli koos rikkalike detailide ja võimsa bassiga võimaldab teil kuulda oma lemmiklugude tundmatuid detaile!

Unustage tüütu müra

Katke müra ja sukelduge muusikamaailma. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud ANC mürasummutustehnoloogiat, mis usaldusväärselt kõrvaldab mittevajalikud ümbritsevad helid peaaegu igas olukorras. Veelgi enam, saate vabalt valida erinevate saadaval olevate ANC režiimide vahel, et veelgi kohandada kõrvaklappide toimimist. Teie käsutuses on tugev ANC režiim, ANC, läbipaistev režiim ja tuule vähendamine.

Kuni 24 tundi tööaega

Kartes, et teie kõrvaklapid tühjenevad ootamatult treeningu või pika rongisõidu ajal? Edifier TWS1 Pro 2-ga ei pea te millegi pärast muretsema! Sisseehitatud laaditav aku tagab kuni 4 tundi tööaega, kui kasutate ANC režiimi, või kuni 6 tundi, kui see on välja lülitatud. Laadimiskarp on samuti kaasas, et pikendada nende tööaega vastavalt 12 h või 18 h. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, nii et pärast vaid 10-minutilist laadimist saavad nad töötada veel tunni!

Valmistatud vestlemiseks

Rääkige vabalt oma lähedastega, olenemata sellest, kus te olete. Kõrvaklappidel on 2 sisseehitatud mikrofonid (2 iga kõrvaklapi kohta), mis salvestavad teie häält täpselt. Need toetavad ka ENC mürasummutustehnoloogiat, mis summutab ümbritsevat müra. Miski ei sega enam teie vestlust!

Ultra madal latentsus

Nüüd ei takista miski teid mängimast oma lemmikmänge! TWS1 Pro 2 pakuvad erilist režiimi mänguhuvilistele, mis tagab ultra madala latentsuse. Täiuslik heli ja video sünkroniseerimine tagab, et ükski vastane ei jää enam teie tähelepanust ilma. Ärge imestage ja purustage oma rekordid rohkemate võitudega!

Rohkem võimalusi

Avastage kõik Edifier TWS1 Pro 2 kõrvaklappide funktsioonid Edifier Connect ja Edifier ConneX rakendustega. Installige lihtsalt rakendused oma nutitelefoni või tahvelarvutisse veelgi rohkemate võimaluste jaoks! Nende abil saatemuuhulgas. kontrollida aku laadimise staatust või isikupärastada seadeid, muuhulgas. Saate valida ka saadaval olevate EQ režiimide vahel. Olenemata sellest, kas olete rocki, klassikalise või elektroonilise muusika fänn, võimaldavad kõrvaklapid teil heli oma eelistuste järgi kohandada. Lisaks, kui unustate oma kõrvaklapid kuhugi, aktiveerite rakendusest helisignaali, et aidata teil neid leida.

Mõeldud mugavuseks

Tagage maksimaalne mugavustunne muusika kuulamisel! Tänu kõrvaklappide ergonoomilisele disainile ei pea te muretsema ebamugava rõhu või väsimuse tunde pärast. Need on ka IP54 veekindlad, nii et saate neid vabalt kasutada peaaegu igas olukorras - vihmapiiskade, higi või tolmu ei kujuta nad ohtu. Veelgi enam, Edifier TWS1 Pro 2 tuvastab nutikalt, kas teil on need kõrvades - muusika peatub automaatselt, kui võtate need kõrvadest välja, ja jätkab esitust, kui panete need tagasi!

Kaasas

kõrvaklapid laadimiskarp vahetatavad otsikud (S / M / L / XL) USB laadimiskaabel kasutusjuhend

TootjaEdifier
mudelTWS1 Pro 2
VärvSinine
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi protokollidA2DP, AVRCP, HFP
MuunduridΦ 10mm
Frekventsagedus20Hz-20kHz
SPL94±3 dB (A)
HelikoodikudSBC
Mikrofonid4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
TööaegANC sisse: 4 h + 12 h (karbiga) ANC välja: 6 h + 18 h (karbiga)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIP54
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX
Kaal44.5 g

Tehnilised andmed

VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
55 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.