TWS Edifier TWS1 Pro2 ANC Headphones (white)

Edifier
Tootekood: TWS1PRO2WHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
47.40 €

TWS Edifier TWS1 pro2 kõrvaklapid (valge)

Kas otsite juhtmevabu kõrvaklappe, mis sobivad igapäevaseks kasutamiseks? Edifier TWS1 Pro 2 vastavad kindlasti teie ootustele! 10mm draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi ning sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil teha kvaliteetseid kõnesid. Nende tööaeg ulatub kuni 6 tundi ühe laadimisega. ANC tehnoloogia vähendab tõhusalt tüütuid keskkonnamüra, ja Bluetooth 5.3 tagab seadmega usaldusväärse ühenduse. Kõrvaklapid eristuvad ka IP54 tasemel veekindla disainiga.

Suurepärane helikvaliteet

Edifier TWS1 Pro 2-ga tunnete end nagu oma lemmikbändi kontserdil, ilma toast lahkumata! Kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad kõrge kvaliteediga heli. Kristallselge ja loomulik heli koos rikkalike detailide ja võimsa bassiga laseb teil kuulda oma lemmiklugude tundmatuid detaile!

Unustage tüütu müra

Katke müra ja sukelduge muusikamaailma. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud ANC müratõrjetehnoloogiat, mis usaldusväärselt elimineerib liigsed keskkonnamüra peaaegu igas olukorras. Mis veelgi enam, saate vabalt valida erinevate saadaval olevate ANC režiimide vahel, et veelgi kohandada kõrvaklappide jõudlust.

Kuni 24 tundi tööaega

Kas muretsete, et teie kõrvaklapid tühjenevad ootamatult treeningu või pika rongisõidu ajal? Edifier TWS1 Pro 2-ga ei pea te muretsema! Sisseehitatud laaditav aku tagab kuni 4 tundi tööd ANC režiimis või kuni 6 tundi, kui see on välja lülitatud. Laadimiskarp on samuti kaasas, et pikendada nende tööaega vastavalt 12 h või 18 h. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, seega pärast vaid 10-minutilist laadimist saavad nad töötada veel tunni!

Valmistatud vestlemiseks

Rääkige vabalt oma lähedastega, olenemata sellest, kus te olete. Kõrvaklappidel on 2 sisseehitatud mikrofonid (2 iga kõrvaklapi kohta), mis salvestavad teie häält täpselt. Need toetavad ka ENC müratõrjetehnoloogiat, mis summutab keskkonnamüra. Miski ei takista enam teie vestlust!

Üksik madal latentsus

Nüüd ei takista miski teid teie lemmikmänge mängimast! TWS1 Pro 2 pakuvad erilist režiimi mänguhuvilistele, mis tagab ülimadalat latentsust. Täiuslik heli ja video sünkroniseerimine tagab, et ükski vastane ei jää enam teie tähelepanust ilma. Ärge imestage ja purustage oma rekordid rohkemate võitudega!

Rohkem võimalusi

Avastage kõik Edifier TWS1 Pro 2 kõrvaklappide funktsioonid Edifier ConneX ja Edifier Connect rakendustega. Lihtsalt installige rakendused oma nutitelefoni või tahvelarvutisse, et saada veelgi rohkem võimalusi! Nende abil saatemuuhulgas. kontrollida aku laadimist või isikupärastada seadeid, muuhulgas. Samuti saate valida saadaval olevate EQ režiimide vahel. Olenemata sellest, kas olete rocki, klassikalise või elektroonilise muusika fänn, võimaldavad kõrvaklapid teil heli oma eelistuste järgi kohandada. Lisaks, kui unustate oma kõrvaklapid kuhugi, käivitab rakendus helisignaali, et aidata teil neid leida.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Tagage maksimaalne mugavustunne muusika kuulamisel! Tänu kõrvaklappide ergonoomilisele disainile ei pea te muretsema ebamugava surve või väsimuse tunde pärast. Need on samuti IP54 veekindlad, nii et saate neid vabalt kasutada peaaegu igas olukorras - vihmapiiskade, higi või tolmu ei kujuta nad ohtu. Mis veelgi enam, Edifier TWS1 Pro 2 tuvastavad nutikalt, kas teil on need kõrvades - muusika peatub automaatselt, kui võtate need kõrvadest välja, ja jätkab taasesitamist, kui panete need tagasi!

Kaasas

kõrvaklapidlaadimiskarpvahetatavad korgid (S / M / L / XL)USB laadimiskaabelkasutusjuhend

 

TootjaEdifier
MudelTWS1 Pro 2
VärvValge
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP
TransduseridΦ 10mm
Sagedusvahemik20Hz-20kHz
SPL94±3 dB (A)
HelikoodikudSBC
Mikrofonid4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
TööaegANC sisse: 4 h + 12 h (karbiga) ANC välja: 6 h + 18 h (karbiga)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIP54
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX
Kaal44.5 g

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
195 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.