TWS earphones Edifier W100T (black)

Edifier
Tootekood: W100TBLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
20.70 €

TWS Edifier W100T kõrvaklapid (must)

Edifier W100T kõrvaklappidega armud oma lemmiklugudesse uuesti. Kõrvaklappidel on 13-mm dünaamilised draiverid, mis tagavad fantastilise helikvaliteedi. Sisseehitatud mikrofonid koos mürasummutusega võimaldavad sul vabalt telefoniga rääkida isegi rahvarohketes kohtades. Need pakuvad mängurežiimi ja kestavad kuni 7 tundi ühe laadimisega. Kõrvaklappide ergonoomiline, kerge ja kompaktne disain tagab unustamatu mugavuse.

Edifier/W100T-Black/11

Laske oma muusikal kõlada nagu kunagi varem

Laske end viia oma lemmiklugude helide maailmasse Edifieriga. Suured, dünaamilised 13 mm draiverid pakuvad laia heliruumi ja tasakaalustatud heli. Kõrvaklapid üllatavad sind võimsa ja sügava bassi ning selge heliga, mis toob esile kõige väiksemad detailid. Nüüd saad tunda, nagu oleksid oma lemmikbändi kontserdil, ilma et peaksid toast lahkuma!

Edifier/W100T-Black/1

Selged vestlused igas olukorras

Kas reisid palju ühistranspordiga? Või soovid rahvarohkes kaubanduskeskuses vabalt telefoniga rääkida? Nüüd ei saa miski sind takistada! Edifier W100T-l on kvaliteetsed mikrofonid, mis salvestavad iga su sõna täpselt. Need kasutavad ka täiustatud mürasummutustehnoloogiat, et tõhusalt kõrvaldada välised helid ja veelgi tugevdada sinu häält ning parandada selgust.

Edifier/W100T-Black/2

Kiire ja stabiilne signaaliedastus

Edifieri kõrvaklapid toetavad uuenduslikku Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, mis pakub kiiret, stabiilset ja usaldusväärset ühendust sinu valitud seadmega kuni 10 meetri ulatuses. Mis veelgi parem, iga kõrvaklapp ühendub sinu seadmega iseseisvalt, nii et saad hõlpsasti kasutada mõlemat korraga või ainult ühte - valik on sinu!

Edifier/W100T-Black/6

Mänguhuvilistele

Edifier ei unustanud ka mängijate vajadusi W100T kõrvaklappide arendamisel! Eriline mängurežiim tagab äärmiselt madala viivituse, võimaldades nautida täiuslikku pildi-helisünkroonimist. Nii saad hõlpsasti kuulda oma vastase samme ja ette näha nende liikumist, kindlustades oma järgmise võidu!

Edifier/W100T-Black/3

Lihtsalt ühe puudutusega

Sa ei pea enam iga kord telefoni järele ulatuma, et lugu vahetada! Edifier W100T kõrvaklappidel on sisseehitatud puuteplaadid, mis muudavad kõige olulisemate funktsioonide kasutamise lihtsaks. Sa saad neid kasutada muusikapleieri juhtimiseks, lugude vahetamiseks või kõnede haldamiseks. Mis veelgi parem, kõrvaklapid on ühilduvad nutika hääleassistentiga - lihtsalt hoia kõrvaklappi all umbes 3 sekundit, et aktiveerida see!

Edifier/W100T-Black/5

Kerged ja kompaktne

Kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Hoolikalt kavandatud konstruktsioon tagab, et need sobivad ideaalselt kõrva ja ei kuku välja. Nende ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. Need on ka IP54 veekindlad - nii et saad neid hõlpsasti kasutada intensiivse treeningu või vihmasel päeval jalutades, muretsemata nende kahjustamise pärast.

Edifier/W100T-Black/10

Kuni 28 tundi tööaega

Kardad, et sinu kõrvaklapid võivad ootamatult tühjaks saada treeningu ajal või pika reisi jooksul? Ära muretse! W100T suudab töötada pidevalt kuni 7 tundi. Samuti leiad kaasas laadimiskarbi, mis pikendab nende tööaega kuni 28 tunnini.

Edifier/W100T-Black/9

Kohandatud

kõrvaklapidlaadimiskarpUSB laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelW100T
VärvMust
Bluetoothi versioon5.1
Edastusulatus10 m
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
HelikoodikSBC
Muundurid13 mm
Impedants32Ω
Frekvenresponse20Hz~20kHz
SPL94±3dB
Mikrofoni tundlikkus-38±1dB
Tööaegumbes 7 tundi umbes 28 tundi (koos laadimiskarbiga)
Aku maht37 mAh (kõrvaklapid) 350 mAh (laadimiskarp)
LaadimisliidesUSB-C
SisendDC 5V 200mA (kõrvaklapid) DC 5V/1A (laadimiskarp)
VeekindlusIP54

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
402 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.