TWS Edifier W320TN ANC headphones (beige)

Edifier
Tootekood: W320TNIVORY
  • Värvus: Beige
Hind
72.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier W320TN ANC kõrvaklapid (beez).

Fookuse oma lemmikmeloodiate ilule Edifier W320TN abil. Kõrvaklapid võimaldavad nautida fantastilist helikvaliteeti tänu nende dünaamilistele 13 mm draiveritele. Need on saanud ka Hi-Res sertifikaadi. Need kasutavad edasijõudnud ANC müra vähendamise tehnoloogiat, mis tõhusalt eemaldab ümbritsevaid helisid. Neil on 6 mikrofoni, mis koos spetsiaalse algoritmiga võimaldavad mugavalt telefonikõnesid teha igasugustes tingimustes. Võimsad akud võimaldavad kuni 5,5 tundi muusika esitust ühe laadimisega, ning Bluetooth 5.3 ühenduvus tagab usaldusväärse ühenduse seadmega.

Avasta uus helikvaliteet

Su lemmiklaulud pole kunagi kõlanud paremini! Edifier W320TN kõrvaklapid on saanud Hi-Res sertifikaadi ja neil on sisseehitatud LDAC koodekid, mis kinnitavad, et need suudavad edastada kõrge kvaliteediga heli. Need on ka varustatud 13-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis tagavad loodusliku, selge ja nauditavalt detailse heli.

Sukeldu helidesse

Unusta ümbritsev maailm ja sukelduma oma lemmikmuusika helidesse! Edifier W320TN kasutab innovatiivset ANC müra vähendamise tehnoloogiat, mis automaatselt kohandab sobivat režiimi valitsevates tingimustes ja tõhusalt elimineerib ebavajaliku välist müra, võimaldades sul täielikult keskenduda sellele, mis sulle oluline on. Eelistad ümbritseva keskkonnaga ühenduses olla? Kasuta läbipaistvat režiimi!

Valmistatud vestlusteks

Pead tegema olulise telefonikõne, samal ajal kui ostled rahvarohkes supermarketis? Nüüd saad vabalt telefoniga rääkida, olenemata sellest, kus sa oled! Edifier W320TN kõrvaklappidel on kuni 6 sisseehitatud mikrofoni, mis täpselt salvestavad sinu häält. Need toetavad ka edasijõudnud tehisintellekti algoritmi, mis usaldusväärselt filtreerib välja ebavajaliku taustamüra. Kõik see tähendab, et saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind kergesti peaaegu igas olukorras.

Naudi kuulamisest rohkem

Kõrvaklappide ergonoomiline disain annab sulle mugavuse, millest oled unistanud, isegi tundide kaupa kasutamisel. Spetsiaalselt kujundatud disain koos kõrvaklappide kerge kaaluga võimaldab sul nautida oma lemmikmuusikat ilma ebameeldiva surve või ebamugavustundeta. Need on ka IP54 veekindlad, nii et sul ei pea muretsema nende kahjustamise pärast, näiteks intensiivse treeningu ajal jõusaalis. Need ei karda vihmapiisku, higi ega tolmu!

Usaldusväärne traadita ühendus

Ühendusprobleemid on minevik! Viimane Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab kohese ja stabiilse ühenduse ühilduva seadmega. Sa ei pea muretsema ka segamise ja viivituste pärast. Sa saad edukalt ühendada kuni 2 seadet samaaegselt. Lisaks tuvastab Edifier W320TN nutikalt, kas sul on need kõrvades - eemalda kõrvaklapid ja muusika peatub automaatselt!

Kiire ühendamine Androidiga

Kõrvaklapid pakuvad Google Fast Pair funktsiooni, mis muudab kõrvaklappide ühendamise sinu Android-seadmest veelgi lihtsamaks. Kuidas see töötab? Kõik, mida pead tegema, on tuua Bluetooth kõrvaklapid lähedale oma nutitelefonile või tahvelarvutile, ja operatsioonisüsteem tuvastab koheselt saadaval oleva seadme ühendamiseks! Mis veelgi enam, Google Fast Pair sünkroniseerib automaatselt ühendatud seadmed sinu Google'i kontoga, mis tähendab, et kui oled need ühendatud, on kõrvaklapid saadaval kõigis sisse logitud kasutaja seadmetes.

Edifier Connect rakendus ja Edifier ConneX

Saavuta rohkem võimalusi spetsiaalsete Edifier ConneX ja Edifier Connect rakendustega! Tasuta rakendused on saadaval nii Androidi kui ka iOS-i kasutajatele. Nende abil saad kontrollida oma kõrvaklappide laadimisolekut või mugavalt muuta ekvalaiseriseadeid, et veelgi paremini kohandada heli oma eelistustele. Need pakuvad ka kõrvaklappide asukoha funktsiooni - kui kõrvaklapid on su silmist väljas, aktiveerib rakenduses vaid mõne kliki kaugusel heliteade, mis aitab sul neid leida!

Pikk tööaeg

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid, muretsemata, et su kõrvaklapid äkki tühjaks saavad. Edifier W320TN suudab töötada pidevalt kuni 3,5 tundi, kui kasutad ANC režiimi, või kuni 5,5 tundi, kui lülitad selle välja. Leiad laadimiskarbi, mis pikendab nende tööaega vastavalt 17 h või 27,5 h. Mis veelgi enam, kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist, nii et kõik, mis on vajalik, on umbes 10 minutit laadimist, et W320TN saaks muusikat mängida veel ühe tunni!

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, USB laadimiskaabel, kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelW320TN
VärvBeige
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth protokollidA2DP, AVRCP, HFP
MuunduridΦ13 mm
ImpedantsΩ32
Frekventsagedus20Hz-40kHz
SPL94 dB±3dB
HelikoodidSBC, LDAC
Mikrofon6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB±1dB
TööaegANC sisse: kuni 3,5 h + 13,5 h (karbiga) ANC välja: kuni 5,5 h + 22 h (karbiga)
LaadimisaegUmbes 1 h (kõrvaklapid), umbes 1,5 h (karp)
LaadimisliidesUSB-C
Sisend5V/200mA (kõrvaklapid) 5V/1A (karp)
VeekindlusIP54
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX
KaalUmbes 51 g

Tehnilised andmed

VärvusBeige
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
435 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.