TWS earphones Edifier X5 Pro (black)

Edifier
Tootekood: X5PROBLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
42.45 €

TWS Edifier X5 Pro kõrvaklapid (must).

Ütle hüvasti tüütule mürale ja keskendu oma lemmiklugudele. TWS Edifier X5 Pro kõrvaklapid pakuvad aktiivset ANC müratõrjet ning dünaamiliste 10 mm draiveritega, mis on kaetud titaaniga, tagavad nad suurepärase helikvaliteedi. Need eristuvad ka pika tööajaga (kuni 7 tundi) ja IP55 veekindlusega. Lisaks võimaldavad sisseehitatud mikrofonid sul vabalt telefonikõnesid teha ning spetsiaalne Edifier ConneX rakendus annab juurdepääsu paljudele lisafunktsioonidele. Kõrvaklapid toetavad ka erilist mängurežiimi, mis võimaldab nautida äärmiselt madalat latentsust.

Unusta tüütud mürad

Kas soovid kuulata oma esitusloendeid või lemmikpodcasti rahus? X5 Pro abil katkestad vaevata ebavajalikud helid ja keskendud sellele, mis on sulle kõige olulisem! Kõrvaklapid toetavad aktiivset ANC müratõrjet, seega summutavad nad tõhusalt soovimatuid helisid. Samuti on olemas läbipaistvusrežiim, mis võimaldab sul muusikat kuulata, kaotamata kontakti ümbritseva keskkonnaga. Sa ei pea enam muretsema, et jääd ilma tähtsast teadetest lennujaamas või ei kuule kolleegi edastatud sõnumit! Samuti saad mugavalt režiimide vahel vahetada, kasutades spetsiaalset rakendust.

Kõrge kvaliteediga heli igas olukorras

Nauti fantastilist helikvaliteeti, kui kuulad muusikat ja kui räägid telefonis. X5 Pro kõrvaklapid on varustatud 10 mm dünaamiliste draiveritega, seega suudavad nad pakkuda selget ja detailirikast heli. Samuti on tähelepanuväärsed toetatud helikoodikud - laialdaselt kasutatav SBC ja Apple'i peamiselt kasutatav AAC. Need tagavad veelgi parema heli ja ühilduvuse laia valiku seadmetega. Lisaks on igas kõrvaklapid sisseehitatud mikrofon, mis kasutab AI algoritme, et tagada sulle selge ja loomulik heli ka telefonikõnede ajal. Nii saad sina ja su kõnekaaslased üksteist kuulda ilma probleemideta!

Madal latentsus

Kõrvaklapid pakuvad Bluetooth 5.3 ühenduvust, toetades A2DP, AVRCP ja HFP profiile, et tagada kiire, stabiilne ja usaldusväärne signaali edastamine kuni 10 meetri kaugusele. Tootja on ka mängijate jaoks valmistanud midagi erilist - saadaval on lisaks mängurežiim, mis tagab uskumatult madala latentsuse vaid 0,08 sekundit. Täiuslik video ja heli sünkroon tagab, et sind ei üllata su vastased - saa juba alguses eelis ja naudi põnevat mängu!

Pikk tööaeg

Tänu võimsatele akudele ei pea sa muretsema, et su kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. X5 Pro suudab mängida muusikat umbes 5 tundi, kui ANC režiim on sisse lülitatud, või umbes 7 tundi, kui sa seda ei kasuta. Lisaks võimaldab kaasasolev laadimiskarp seda aega vastavalt pikendada kuni 22 või 31 tunnini. Kuid see ei ole veel kõik - vaid umbes 15-minutilise laadimisega saad kuulata oma lemmiklugusid veel tunni!

Lisafunktsioonid rakendusega

Saavuta oma kõrvaklappidest veelgi rohkem. Kõik, mida pead tegema, on installida spetsiaalne Edifier ConneX rakendus, mis pakub palju huvitavaid funktsioone! Selle abil saad näiteks kohandada puutetundlikku juhtimist oma eelistustele, samuti muuta ekvalaiser (EQ) seadistusi - saadaval on 3 valmis eelseadet, nagu klassikaline, pop ja rock klassika. Sa saad ka vahetada müratõkestuse ja läbipaistvuse režiimide vahel. Rakendus võimaldab sul ka kiiresti leida kõrvaklappe, näidates nende viimase teadaoleva asukoha kaardil ja võimaldades sul kaugelt helisignaali sisse lülitada.

Teie mugavuseks

Kõrvaklapid on väga kerged ja mugavad, nii et saad oma lemmiklugusid kuulata tundide kaupa, muretsemata ebamugavuse või väsimuse pärast. Need eristuvad ka IP55 tolmu- ja niiskuskindlusega - saad neid edukalt kasutada isegi intensiivsete treeningute ajal. Komplektis on ka vahetatavad kummiribad kolmes suuruses (S, M, L), nii et sul on võimalus kohandada X5 Pro veelgi paremini oma vajadustele.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kummiribad (3 paari - S, M, L)Laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelX5 Pro
VärvMust
Bluetooth5.3
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
UlatusKuni 10 m
TööaegANC režiim sisse: u. 5 h (kõrvaklapid) + 17 h (karp); ANC režiim välja: u. 7 h (kõrvaklapid) + 24 h (karp);
Aku maht37 mAh (kõrvaklapid), 400 mAh (karp)
LaadimisportUSB-C
Sisend5 V / 200 mA (kõrvaklapid), 5 V / 1 A (karp)
LaadimisaegU. 1,5 h (kõrvaklapid), u. 1,5 h (karp)
HelikoodikudSBC, AAC
Muundur10 mm
Takistus32Ω
SPL92 ±3 dB SPL (A)
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
Mikrofonide arv2 (üks iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ±1 dB
VeekindlusIP55
Kaal38 g
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
549 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.