TWS earphones Edifier X5 Pro (ivory)

Edifier
Tootekood: X5PROIVORY
  • Värvus: Beige
Hind
42.45 €

TWS kõrvaklapid Edifier X5 Pro (ivory)

Ütle hüvasti tüütu müra ja keskendu oma lemmiklauludele. Edifier X5 Pro TWS kõrvaklapid pakuvad aktiivset mürasummutust (ANC) ning 10mm dünaamiliste elementidega, millel on titaanikattega membraan, tagavad nad suurepärase helikvaliteedi. Neil on ka pikk aku kestvus (kuni 7 tundi) ja IP55 veekindlus. Lisaks võimaldavad sisseehitatud mikrofonid sujuvaid telefonikõnesid ning spetsiaalne Edifier ConneX rakendus annab juurdepääsu paljudele lisafunktsioonidele. Kõrvaklapid toetavad ka erilist mängurežiimi, mis võimaldab erakordselt madalat latentsust.

Unusta tüütu müra

Kas soovid kuulata oma esitusloendeid või lemmikpodcaste rahus? X5 Pro abil saad hõlpsasti blokeerida ebavajalikud helid ja keskenduda sellele, mis on sulle kõige olulisem! Kõrvaklapid toetavad aktiivset mürasummutust (ANC), tõhusalt summutades soovimatut müra. Sul on ka läbipaistva režiimi valik, mis võimaldab sul muusikat kuulata, kaotamata kontakti ümbritseva maailmaga. Pole enam vaja muretseda, et jääd lennujaamas olulistest teadetest ilma või ei kuule oma kolleegi teavet! Sa saad mugavalt vahetada režiimide vahel spetsiaalse rakenduse abil.

Kõrge kvaliteediga heli igas olukorras

Nautige fantastilist helikvaliteeti, olgu see muusika kuulamine või telefonikõne. X5 Pro kõrvaklapid on varustatud 10mm dünaamiliste elementidega, mis pakuvad selget ja detailirohket heli. Toetatud helikoodikud—tavaliselt kasutatav SBC ja peamiselt Apple'i poolt kasutatav AAC—tagavad veelgi parema heli ja ühilduvuse laia valiku seadmetega. Lisaks on igas kõrvaklapis sisseehitatud mikrofon, mis kasutab AI algoritme, et tagada selge ja loomulik heli telefonikõnede ajal. See tagab sujuva suhtlemise sinu ja sinu helistajate vahel!

Madal latentsus

Kõrvaklapid pakuvad Bluetooth 5.3 ühenduvust, toetades A2DP, AVRCP ja HFP profiile, pakkudes kiiret, stabiilset ja usaldusväärset signaali edastamist kuni 10m. Tootja on ka mänguritele midagi erilist ette valmistanud—spetsiaalne mängurežiim, mis tagab uskumatult madala latentsuse vaid 0.08s. Suurepärane pildi ja heli sünkroniseerimine hoiab sind oma vastaste ees—saavuta eelise algusest peale ja naudi põnevat mängu!

Pikk aku kestvus

Tänu efektiivsetele akudele ei pea sa muretsema, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. X5 Pro suudab mängida muusikat umbes 5 tundi ANC sisse lülitatuna või umbes 7 tundi ilma selleta. Lisaks pikendab kaasasolev laadimiskarp seda aega umbes 22 või 31 tunnini. Kuid see pole veel kõik—ainult 15 minutit kõrvaklappide laadimist annab sulle veel ühe tunni lemmiklaulude kuulamiseks!

Lisafunktsioonid rakenduse kaudu

Saavuta oma kõrvaklappidest veelgi rohkem. Lihtsalt installi spetsiaalne Edifier ConneX rakendus, mis pakub palju huvitavaid funktsioone! Sellega saad kohandada puutejuhtimist vastavalt oma eelistustele ja reguleerida helivõrdlust (EQ) – sul on saadaval 3 eelseadistust, nagu klassikaline, pop ja klassikaline rock. Sa saad ka vahetada mürasummutuse ja läbipaistva režiimi vahel. Rakendus võimaldab sul kiiresti leida kõrvaklappe, näidates nende viimast teadaolevat asukohta kaardil ja võimaldades sul kaugelt helina sisse lülitada.

Teie mugavuse nimel

Kõrvaklapid on väga kerged ja mugavad, nii et saad kuulata oma lemmiklaulude tunde muretsemata ebamugavuse või väsimuse pärast. Need on ka tolmukindlad ja IP55 niiskuskindlad—täiuslikud intensiivseteks treeninguteks. Pakendis on ka vahetatavad kõrvatükid kolmes suuruses (S, M, L), mis annab sulle võimaluse veelgi kohandada X5 Pro vastavalt oma vajadustele.

Pakendis sisaldub

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvatükid (3 paari – S, M, L)Laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelX5 Pro
VärvBeež
Bluetooth5.3
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
UlatusKuni 10m
Aku kestvusANC sisse: umbes 5h (kõrvaklapid) + 17h (karp); ANC välja: umbes 7h (kõrvaklapid) + 24h (karp);
Aku maht37mAh (kõrvaklapid), 400mAh (karp)
LaadimisportUSB-C
Sisend5V / 200mA (kõrvaklapid), 5V / 1A (karp)
LaadimisaegUmbes 1.5h (kõrvaklapid), umbes 1.5h (karp)
HelikoodikudSBC, AAC
Element10mm
Takistus32Ω
SPL92 ±3 dB SPL (A)
Frekventsagedus20Hz - 20kHz
Mikrofonide arv2 (üks iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ±1 dB
VeekindlusIP55
Kaal38g
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusBeige
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
241 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.