TWS Edifier W260NC ANC Headphones (Navy Blue)

Edifier
Tootekood: W260NCDARKBLUE
  • Värvus: Navy Sinine
Hind
71.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier W260NC ANC kõrvaklapid (mereväe sinine).

Avasta uus helidimensioon TWS Edifier W260NC ANC juhtmevabade kõrvaklappidega! Need pakuvad heli, mille selgus ja sügavus on ületamatud, võimaldades sul täielikult nautida oma lemmikmuusikat. Hi-Res Audio Wireless sertifikaadi ja LDAC koodeki abil on iga heli taastatud enneolematult täpselt. Need pakuvad mitmeid ANC režiime, et kõrvaldada tüütu taustamüra, ning 6 mikrofoni ja arenenud AI mürasummutustehnoloogia tagavad selged kõned igas kohas. Nende veekindel disain teeb neist suurepärase valiku igapäevaste tegevuste jaoks, ning nahkdisain muudab nii kõrvaklapid kui ka laadimiskarbi äärmiselt elegantseks.

Heli nagu kunagi varem

Edifier W260NC pakuvad heli, mis rõõmustab isegi kõige nõudlikumaid muusikasõpru. Hi-Res sertifikaadiga, 96 kHz proovivõtusageduse ja 24-bitise sügavusega, on iga heli taastatud kõrgeima täpsuse ja detailiga. 990 kbps LDAC koodek tagab kaotusteta helikvaliteedi, mis võimaldab sul kuulda isegi oma lemmikmuusika kõige peenemaid nüansse. Mis veelgi enam, kaks draiverit - 10 mm woofer ja 6 mm kõrgsagedusmike - tagavad sügava bassi ja selge kõrghelide täiusliku taastamise, luues unustamatu helikogemuse.

Fookus muusikal

Olgu sa mürarikkas kontoris, teel või lihtsalt vajad hetke rahunemiseks rahvarohkes kohas, Edifier W260NC kõrvaklapid aitavad sul keskenduda sellele, mis on sulle kõige olulisem. Need kasutavad uuenduslikku hübriidmüra summutustehnoloogiat, mis suudab tõhusalt vaigistada sinu ümbrust kuni -45 dB, pakkudes suurepärast helisolatsiooni.

Kontrolli heli

Edifier W260NC kõrvaklapid annavad sulle täieliku kontrolli oma heli üle! Vali kõrge mürasummutusrežiim, et täielikult kõrvaldada ümbritsev müra, või madala mürasummutusrežiim, et säilitada tasakaal oma muusika ja ümbritseva vahel. Tuule vähendamise režiim tagab heliselguse isegi tuulistel päevadel, ja ümbritseva heli režiim võimaldab sul olla teadlik oma ümbrusest, mis on eriti kasulik linnas liikudes või väljas treenides. Nende režiimidega saad kohandada oma kõrvaklappe igaks olukorraks, saades maksimaalset helinaudingut igal pool.

Räägi piiranguteta

Valmistu selgeteks ja teravateks kõnedeks, olenemata sellest, kus sa oled! Kõrvaklappidel on kuni 6 sisseehitatud mikrofon ja need kasutavad arenenud ümbritseva müra vähendamise algoritmi. See võimaldab sul teha telefonikõnesid või videokonverentse isegi mürarikkas kontoris, linnas või valjutes kohtades, ilma liigse välise segamiseta.

Alati valmis tegutsema

Las muusika saadab sind kogu päeva! Kõrvaklapid koos laadimiskarbiga suudavad mängida lugusid kuni 24 tundi ANC režiimis või kuni 32 tundi, kui ANC välja lülitada. Kõrvaklappide laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi! Mis veelgi enam, pärast vaid 15-minutilist laadimist võivad Edifier W260NC teenida sind veel 2 tundi.

Täiuslik igaks treeninguks

Edifier W260NC kõrvaklapid on täiuslik kaaslane aktiivse eluviisi armastajatele. IP54 veekindluse reitinguga saad nautida oma lemmikmeloodiaid isegi intensiivse treeningu ajal jõusaalis või vihmasel päeval jalgrattaga sõites. Neil on ka nutikas sensor, nii et kõrvaklapid peatavad automaatselt esituse, kui sa need ära võtad, ja jätkavad, kui paned need tagasi pähe.

Ilma segamiseta, ilma viivituseta - Bluetooth 5.3

Ühendusprobleemid? Helisegamine? Nüüd on see minevik! Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3, mis mitte ainult ei paku stabiilset ja kiiret signaali edastamist, vaid ka äärmiselt madalat latentsust 0,08 sekundit. Need pakuvad ka mängurežiimi, mis tagab veelgi kaasahaaravama mängukogemuse. Mis veelgi enam, saad neid edukalt ühendada kahe seadmega, nii et saad hõlpsasti vahetada oma lemmikmuusika kuulamise ja tahvelarvutiga vestlemise vahel.

Avasta rohkem praktilisi funktsioone

Laadi alla spetsiaalne Edifier ConneX rakendus ja saa juurdepääs veelgi rohkematele funktsioonidele, mida Edifier W260NC pakub! Selle abil saad vabalt kohandada kõrvaklappide seadeid vastavalt oma vajadustele. Muuhulgas võimaldab rakendus sul reguleerida ekvalaiserit, et sobitada heli oma lemmikmuusika žanriga, valida saadaval olevate režiimide vahel ja seadistada puutetundlik juhtimine veelgi mugavamaks juhtimiseks. Mis veelgi enam, rakendus võimaldab sul leida oma kõrvaklappe 2 viisil: see annab sulle kaardi, kus on sinu viimane teadaolev asukoht, ja võimaldab sul ka kaugjuhtimisega aktiveerida piiksu, et leida oma kõrvaklapid kergemini.

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, vahetatavad kummiribad x3 (S/M/L), USB-A kuni USB-C kaabel, kasutusjuhend

TootjaEdifier
mudel W260NC
VärvMereväe sinine
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 meetrit
Bluetoothi protokollA2DP, AVRDP, HFP
HelikoodekLDAC, AAC, SBC
MuunduridΦ6mm + Φ10mm
Frekventsagedus20Hz-40kHz
Impedants32Ω
SPL92+3dB
Mikrofonid6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB±2dB
ToimimisaegANC režiim välja: kuni 32 tundi (8+24 tundi), ANC režiim sisse: kuni 24 tundi (6+18 tundi)
LaadimisaegUmbes 1,5 tundi (15 minutit laadimist = 2 tundi)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIP54
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusNavy Sinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
151 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.