TWS Haylou GT7 Neo Headphones (white)

Haylou
Tootekood: GT7NEOWHITE
  • Värvus: Valge
Hind
24.65 €

Haylou TWS GT7 Neo kõrvaklapid (must).

Naudi kõrgekvaliteedilist heli. Haylou GT7 Neo kõrvaklapid pakuvad hämmastavat heli tänu oma 8-millimeetristele draiveritele ning eristuvad ka pika tööajaga. Need pakuvad madala latentsusajaga režiimi, mis on loodud mängijate jaoks, ja kasutavad Bluetooth 5.2 ühenduvust, et nautida usaldusväärset ja stabiilset edastust. Need toetavad ka müra vähendamist telefonikõnede ajal. Samal ajal on need äärmiselt mugavad ja kerged - igaühe kaal on vaid 3,9 grammi.

Bluetooth 2.0

Ühendusprobleemid on minevik. Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale pakuvad kõrvaklapid kiiret, stabiilset edastust, kõrget müraimmuunsust ja madalamat energiatarbimist. Veelgi enam, GT7 Neo töötab probleemideta nii mono- kui ka stereorežiimis. Seega saad neid kasutada nii koos kui ka eraldi - kõik sõltub sinust! Samuti on olemas spetsiaalne mängurežiim, mis tagab ülimadala latentsuse. Naudi sujuvat mängimist ja ära lase oma vastasel sind üllatada!

Imeline heli

Las end kutsuda tõelisele muusikapeole. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 8 mm draiveritega ja toetavad AAC koodekit. Selle tulemusena suudavad nad pakkuda kõrgekvaliteedilist heli kõrge truudusega. Imeline, loomulik heli, rõhutatud bass, kõrgeid helisid rõõmustav ja rikkalik detail - kõik see võimaldab sul avastada oma lemmiklaule uuesti!

Valmistatud vestlusteks

Haylouga saad mugavalt rääkida telefonis peaaegu igas olukorras. GT7 Neo kõrvaklapid toetavad arenenud DNN (Deep Neural Network) algoritmi, mis võimaldab tõhusat keskkonna müra vähendamist - kõrvaldab ebavajalikud helid reaalajas. Supermarket, ostukeskus, rahvarohke buss - pole tähtis, kus sa oled, GT7 Neo-ga võid olla kindel, et su vestluskaaslased kuulevad sind probleemideta!

Palju tunde muusikat

Kuula muusikat katkematult rongis, tööl või kodus - ära muretse, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. Haylou GT7 Neo töötab ühe laadimisega kuni 6,5 tundi! Sa saad seda aega pikendada umbes 22 tunnini, kasutades kaasasolevat kasti. Veelgi enam, kõrvaklappide laadimiseks kulub vaid umbes 1,5 tundi - sa ei pea liiga kaua ootama!

Puuteoperatsioon

Tagage mugav juurdepääs kõigile kõige olulisematele kõrvaklappide funktsioonidele. GT7 Neo on varustatud kasutajasõbralike puuteplaatidega, nii et õige arvu puudutustega saad näiteks lugu vahetada, esituse peatada, madala latentsuse režiimi aktiveerida, telefoni vastu võtta või lõpetada. Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni taskust välja võtma - nüüd on kõik, mida vajad, sinu sõrmeotstes!

Kerged ja mugavad

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid - Haylou GT7 Neo-ga unustad ebamugavuse ja väsimuse! Kõrvaklapid on uskumatult kerged - igaühe kaal on vaid umbes 3,9 g. Need eristuvad ka oma ergonoomilise disaini poolest, tänu millele pakuvad nad mugavust, millest oled alati unistanud, ja sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse - ära muretse, et need kukuvad välja! Veelgi enam, komplektis on 3 paari vahetatavaid kummiribasid kolmes suuruses (S, M ja L), mis võimaldavad sul GT7 Neo veelgi paremini oma harjumustele kohandada.

Kaasas

Haylou GT7 Neo kõrvaklapid laadimiskarpUSB-A/USB-C laadimiskaabelvahetatavad kummiribad (S, M, L - M suuruse kummiribad on juba kõrvaklappidele paigaldatud)dokumentatsioon

TootjaHaylou
mudelGT7 Neo-BK
VärvMust
Bluetooth5.2
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
HelikoodekidSBC, AAC
Muundur8 mm
TööaegUmbes 6.5 h
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Korpuse aku maht310 mAh
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1.5 h
Korpuse laadimisaegUmbes 2.5 h
Ühe kõrvaklapi kaal3,9 g
ÜhilduvusAndroid, iOS

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.