TWS Haylou W1 ANC Headphones (blue)

Haylou
Tootekood: W1ANCBLUE
Hind
56.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Haylou W1 ANC Kõrvaklapid (sinine)

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid pakuvad edasijõudnud tehnoloogiat, erakordset mugavust ja stiili, vastates kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Olenemata sellest, kas vajate kõrvaklappe arvutimängude mängimiseks või muusika kuulamiseks, töötab see mudel igas olukorras.

Ükskõik milline helikvaliteet ja professionaalne tehnoloogia

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse Hi-Fi helitehnoloogiaga, mis pakub sügavat bassi ja selgeid kõrgusi tänu professionaalsele 10mm tasakaalustavale draiverile. Kolme tuumaga CPU ja iseseisev Hi-Fi 5 DSP tehnoloogia tagavad võimsa seadistuse, mis võimaldab nautida iga detaili teie lemmikmuusikast.

Edasijõudnud müra vähendamine

Edasijõudnud mürasummutustehnoloogia abil elimineerivad kõrvaklapid kuni 45 dB ümbritsevaid helisid. Saate valida kolme režiimi vahel, et kohandada oma muusikaelamust: täielik mürasummutuse režiim on ideaalne lennukis, bussis või rongis reisides, keskkonna režiim sobib ideaalselt muusika või podcastide kuulamiseks raamatukogudes või kohvikutes, ja läbipaistva režiimiga on mugav ostlemisel või jalutuskäigul.

Kristallselged vestlused

Kvaliteetsed vestlused on võimalikud tänu edasijõudnud, sisseehitatud 6 mikrofonile (kolm igas kõrvaklapist). Kõrvaklapid tagavad selged ja müravabad telefonikõned, muutes need ideaalseks tööks ja kontaktiks lähedastega. Nüüd saate vabalt telefoniga rääkida, olenemata sellest, kus te viibite.

Suurepärane helikontroll

Innovatiivne madalsageduslik dünaamika ja aktiivne elektrooniline jaotustehnoloogia tagavad professionaalse helikontrolli, muutes iga heli kristallselgeks ja detailirikkaks. TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid pakuvad ainulaadset muusikaelamust kõrgeimal tasemel.

Pikaajaline aku ja mugav laadimine

Kõrvaklappide aku kestab kuni 6,5 tundi pidevat kasutamist ja laadimiskarp pikendab seda aega kuni 35 tunnini. Nüüd saate nautida oma muusikat terve päeva ilma, et peaksite muretsema aku tühjenemise pärast. See eelis sobib ideaalselt pikkadeks reisideks või tundideks arvutimängude mängimiseks.

Täielik kontroll HAYLOU rakendusega

HAYLOU rakendus võimaldab teil vabalt kontrollida oma muusikat, kohandades EQ seadeid ja mürasummutuse režiime vastavalt oma eelistustele. Rakendus võimaldab täielikku isikupärastamist, et paremini kohandada heli teie maitse järgi, rikastades teie kogemust ja andes maksimaalset mugavust kasutamisel.

Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja madal latentsusaeg

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid on varustatud tipptasemel Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilse ühenduvuse ja võimaluse sünkroonida heli ja videot. Madala helilatentsiga, vaid 65 ms, on kõrvaklapid ideaalsed mängijatele, kes soovivad oma meeli teravdada ja refleksid parandada.

Stiilne disain ja ergonoomika

Haylou W1 ANC kõrvaklappide ainulaadne ja stiilne disain, nende kompaktne suurus ja ergonoomiline kujundus tagavad mugavuse ja mugavuse nende kandmisel. Kõrvaklapid on ideaalsed nii reisimiseks kui igapäevaseks kasutamiseks, ning võimalus vahetada erinevate seadmete vahel muudab need mitmekesiseks ja praktiliseks.

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, laadimiskaabel, kasutusjuhend

 

TootjaHaylou
mudelW1 ANC
ÜhenduvusBluetooth 5.3
LaadimisportUSB-C
Aku kestvusUmbes 35 tundi (koos laadimiskarbiga)
Aku maht35mAh (üks kõrvaklapist)
Laadimiskarbi aku maht400mAh
Kõrvaklapi aku laadimisaegUmbes 1,5 tundi
Laadimiskarbi aku laadimisaegUmbes 2 tundi
Toetatud protokollidSBC/AAC/A2DP/AVRCP/HFP/HSP
Heli viivitused65ms
Kaal3.9g (üks kõrvaklapist), 42.6g (koos laadimiskarbiga)
Heli kompressioonACC HD
Muundur10mm
Materjalsilicone
SuurusedS/M/L
Ühilduv tarkvaraiOS, Android
Esituse kvaliteetHi-Fi
Aktiivne mürasummutamine-45dB
Sisseehitatud mikrofonide arv6
Pühendatud rakendusHaylou Sound App
ProtsessorTri-core CPU
Müra vähendamise režiimide arv3
VeekindelIPX4
Mõõtmed64.2mm x 49.0mm (laadimiskarp), 21.9mm x 34.1mm (kõrvaklapid)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
95 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.