TWS Haylou W1 ANC Headphones (white)

Haylou
Tootekood: W1ANCWHITE
Hind
56.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid (valge)

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid pakuvad kaasaegset tehnoloogiat, erakordset mugavust ja stiili, vastates kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Ükskõik, kas vajate kõrvaklappe arvutimängude mängimiseks või muusika kuulamiseks, see mudel töötab igas olukorras.

Ükski helikvaliteet ja professionaalne tehnoloogia

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid sisaldavad kvaliteetset Hi-Fi audio tehnoloogiat, mis pakub sügavat bassi ja selgeid kõrgusi tänu professionaalsele 10mm tasakaalustavale draiverile. Tri-core CPU ja iseseisev Hi-Fi 5 DSP tehnoloogia pakuvad võimsat seadistust, mis võimaldab nautida iga detaili teie lemmikmuusikast.

Kaasaegne müra vähendamine

Kaasaegse mürasummutustehnoloogia abil elimineerivad kõrvaklapid kuni 45 dB keskkonnahelisid. Saate valida kolme režiimi, et kohandada oma muusikaelamust: täielik mürasummutuse režiim sobib ideaalselt lennukis, bussis või rongis reisimiseks, keskkonna režiim sobib muusika või podcastide kuulamiseks raamatukogudes või kohvikutes, ja läbipaistva režiimiga on mugav ostlemisel või jalutuskäigul.

Kristallselged vestlused

Kvaliteetsed vestlused on võimalikud tänu arenenud, sisseehitatud 6 mikrofonile (kolm iga kõrvaklapi kohta). Kõrvaklapid pakuvad selgeid ja müravabasid telefonikõnesid, muutes need ideaalseks tööks ja lähedastega suhtlemiseks. Nüüd saate vabalt telefoniga rääkida, olenemata sellest, kus te olete.

Suurepärane helikontroll

Innovatiivne madalsageduslik dünaamika ja aktiivne elektrooniline jaotustehnoloogia pakuvad professionaalset helikontrolli, muutes iga heli kristallselgeks ja detailirikkaks. TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid pakuvad ainulaadset muusikaelamust kõrgeimal tasemel.

Pikaajaline aku ja mugav laadimine

Kõrvaklappide aku kestab kuni 6,5 tundi pidevat kasutamist ning laadimiskarp pikendab seda aega kuni 35 tunnini. Nüüd saate nautida oma muusikat terve päeva ilma, et peaksite muretsema tühja aku pärast. See eelis on ideaalne pikkade reiside või tundide kaupa arvutimängude mängimiseks.

Täielik kontroll HAYLOU rakendusega

HAYLOU rakendus võimaldab teil vabalt kontrollida oma muusikat, kohandades EQ seadeid ja mürasummutuse režiime vastavalt oma eelistustele. Rakendus võimaldab täielikku isikupärastamist, et kohandada heli parimal viisil teie maitse järgi, rikastades teie kogemust ja pakkudes maksimaalset mugavust kasutamisel.

Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja madal latentsusaeg

TWS Haylou W1 ANC kõrvaklapid sisaldavad tipptasemel Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ühenduvuse ja võimaluse sünkroonida heli ja videot. Madala helilatentsiga, mis on vaid 65ms, on kõrvaklapid ideaalsed mängijatele, kes soovivad oma meeli teravdada ja refleksid parandada.

Stiilne disain ja ergonoomika

Haylou W1 ANC kõrvaklappide ainulaadne ja stiilne disain, nende kompaktne suurus ja ergonoomiline disain tagavad mugavuse ja mugavuse nende kandmisel. Kõrvaklapid on ideaalsed nii reisimiseks kui igapäevaseks kasutamiseks ning võimalus vahetada erinevate seadmete vahel muudab need mitmekesiseks ja praktiliseks.

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, laadimiskaabel, kasutusjuhend

TootjaHaylou
mudelW1 ANC
ÜhendusBluetooth
LaadimispesaUSB-C
Aku kestvusUmbes 35 tundi (koos laadimiskarbiga)
Kõrvaklapi aku maht35mAh (üks kõrvaklapid)
Laadimiskarbi aku maht400mAh
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1,5 tundi
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 2 tundi
Kaalumbes 42,6 g
Värvvalge
Aktiivne mürasummutamine-45dB
ProtsessorTri-core
Ühilduv rakendusHaylou Sound App
Muundurid10mm
Mikrofonide arv6
Mõõtmed64,2mm x 49mm x 26,5mm laadimiskarp, 34,1mm x 21,9mm kõrvaklapp
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
99 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.