TWS Haylou X1 Plus Headphones (blue)

Haylou
Tootekood: X1PLUSBLUE
Hind
21.45 €

TWS Haylou X1 Plus kõrvaklapid (sinine)

TWS Haylou X1 Plus kõrvaklapid ühendavad tipptasemel tehnoloogia, mugavuse ja stiili, et rahuldada isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootusi, olgu need siis muusika, filmide või arvutimängude austajad. Valige kõrge funktsionaalsus ja maksimaalne mugavus Haylou X1 Plusiga.

Erakordne helikvaliteet ja võimas bass

TWS Haylou X1 Plus kõrvaklapid on varustatud 12mm kõlaritega, mis pakuvad sügavat bassi ja kristallselget muusikat. Iga heli reprodutseeritakse kõrgeima täpsusega, nii et saate nautida suurepärast heli sõltumata muusikastiilist. Lisaks võimaldab spetsiaalne HAYLOU Sound rakendus kohandada kõrvaklappe vastavalt teie vajadustele. Saate seadistada madala latentsuse režiimi, lähtestada seaded, valida erinevaid ekvalaiserirežiime ja palju muud, kohandades kõrvaklappe oma elustiiliga sobivaks.

Tipptasemel tehnoloogia

Uimastava Bluetooth 5.4 tehnoloogiaga pakuvad kõrvaklapid paremat heliedastust, stabiilset ja sujuvat ühenduvust ning madalat energiatarbimist. Lihtne ja kiire ühendamine seadmetega muudab Haylou X1 Plus'i kasutamise äärmiselt mugavaks, ning tänu Fast Connection tehnoloogiale on heli latentsus vaid 0.065 sekundit, muutes need ideaalseks valikuks mängijatele. Iga tegevus sünkroniseeritakse heliga reaalajas, pakkudes täielikku mängukogemust.

Kerge ja mugav

Kõrvaklappide ja laadimiskarbi väike ja stiilne disain muudab need ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. Üks kõrvaklapp kaalub vaid 3.8 grammi, mis tähendab, et te ei pea muretsema ebamugavuse pärast nende kandmisel, isegi kui kasutate seadet tundide viisi, ei mõjuta see teie mugavust. Minimalistlik ja stiilne karbi disain on ideaalne reisimiseks ning see tagab usaldusväärse laadimise ja esteetika. Nüüd saate nautida oma lemmikmuusikat kogu päeva.

Edasijõudnud mürasummutus

Kõrvaklappides on 4 sisseehitatud mikrofoni ja ANS tehnoloogia, mis summutab taustamüra. See tagab, et telefonikõned on selged ja puhtad, ning tunnete end nagu vestlus toimuks otse teie kõrval. See tähendab, et saate rääkida igal ajal ja igas kohas, muretsemata kehva vestluse kvaliteedi pärast.

Mono ja stereo režiimid ning võimas aku

Haylou X1 Plus pakub kahte kasutusrežiimi - mono ja stereo, võimaldades teil kohandada kuulamisviisi vastavalt oma eelistustele. Lisaks tagab kõrvaklappide täislaadimine kuni 6 tundi katkematut kasutamist, ning laadimiskarp pikendab tööaega veel 24 tunni võrra. Karbil on USB-C port mugavaks ja kiireks laadimiseks. Te ei pea muretsema äkilise aku tühjenemise pärast.

Intuitiivne puutekontroll

Haylou X1 Plus kõrvaklapid on varustatud intuitiivsete puutekontrollidega, nii et saate hõlpsasti vastata ja tagasi lükata kõnesid, mängida ja peatada muusikat ning käivitada häälassistendi, ilma et peaksite oma telefoni välja võtma. Need funktsioonid pakuvad maksimaalset mugavust teie igapäevaelus.

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskarplaadimiskaabelkasutusjuhend

 

TootjaHaylou
mudelX1 Plus
Muundurid12mm
ÜhenduvusBluetooth 5.4
Kaal3.8g (üks kõrvaklapp), 95g (koos laadimiskarbiga)
Mõõtmed47.5mm x 50.8mm (laadimiskarp), 17.9mm x 31.5mm (kõrvaklapp)
Sisseehitatud mikrofonide arv4
Aku maht6 tundi (ilma laadimiskarbita), 24 tundi (koos laadimiskarbiga)
Kõrvaklappide aku maht35mAh (üks kõrvaklapp)
Laadimiskarbi aku maht300mAh
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1.5 tundi
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 2 tundi
Režiimidmono ja stereo
Spetsiaalne rakendusHAYLOU Sound App
Heli viivitused0.065 s
LaadimisportUSB-C
HelikoodikudAAC/SBC
Värvsinine
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
86 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.