TWS QCY AilyBuds Clear T32 Headphones (white)

Qcy
Tootekood: T32WHITE
Hind
32.20 €

TWS QCY AilyBuds Clear T32 Kõrvaklapid (valge)

AilyBuds Clear T32 kõrvaklapid ühendavad edasijõudnud omadused, et pakkuda mugavust, kõrget helikvaliteeti ja usaldusväärsust igapäevases kasutuses. Need pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti tänu 4 ENC mürasummutavale mikrofonile. Lisaks toovad 13-millimeetrised draiverid tasakaalustatud heli, mida saab kohandada QCY rakenduses. Kiire laadimine, stabiilne Bluetooth 5.3 ühenduvus ja puutetundlik tugi teevad T32-st suurepärase valiku igapäevaseks kasutamiseks. Samuti saate neid mugavalt kasutada fotode tegemiseks.

Selged kõned

Rääkige oma lähedastega, muretsemata taustamüra pärast. AilyBuds Clear T32 pakuvad 4 mikrofoniga ENC, mis täpselt salvestab teie häält ja vaigistab välismüra, nii et teie helistaja mõistab iga teie sõna. Lisaks tõhus disain blokeerib tõhusalt tuule müra kuni 25 km/h.

Kerged ja mugavad

Kuulake oma lemmikpodcasti nii kaua, kui soovite. Kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise ja kerge disaini poolest - ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4 g. Lisaks ei põhjusta need ebameeldivat survet, nii et saate neid pikka aega kanda, tundmata ebamugavust.

Heli, mis on kohandatud teie vajadustele

Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste Ti-kattega draiveritega, mis võimaldavad nautida kõrgeid ja keskmisi toone. Lisaks võimaldab QCY rakendus heli teie maitse järgi kohandada. 9 eelseadetega saate valida endale sobiva efekti, nagu Pop, Rock või Klassikaline.

Kiire laadimine

Kas muretsete, et kõrvaklapid tühjenevad kõige vähem sobival hetkel ja laadimine võtab liiga kaua aega? Ärge muretsege! AilyBuds Clear T32 töötavad ühe laadimisega kuni 5 tundi ja koos karbiga - 22,5 tundi. Veelgi enam, vaid 10 minutit laadimist võimaldab kõrvaklappidel kesta umbes 60 minutit.

Usaldusväärne ühendus

Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse seadmega. Veelgi enam, 68 ms latentsus parandab heli ja video sünkroonimist - ideaalne mängimiseks või filmide vaatamiseks.

Rohkem võimalusi

Laadige alla QCY rakendus ja kasutage saadaval olevaid funktsioone. Selle abil saate kontrollida kõrvaklappide laadimist, aktiveerida kõrvaklappide unerežiimi, mängurežiimi või leida kadunud kõrvaklappe.

Mugav kasutamine

Aktiveerige valitud funktsioonid kõrvaklappide puutetundlike paneelide abil. Nendega saate peatada/jätkata muusika esitust, vastata/keelduda sissetulevast kõnest, vahetada lugu või kasutada häälassistent. Lisaks saate AilyBuds Clear T32 abil kaugelt fotosid teha.

Komplektis

kõrvaklapid

laadimiskarp

USB-A kuni USB-C kaabel

kasutusjuhend

 

TootjaQCY
MudelAilyBuds Clear T32
Värvvalge
Draiveri diameeter13 mm
Viivituse tase68 ms
RakendusQCY rakendus
ÜhilduvusiOS, Android
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi ulatus10 m
Töötamise aeg5 h (kõrvaklapid), 22.5 h (koos laadimiskarbiga)
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
Aku maht27 mAh (kõrvaklapp), 350 mAh (laadimiskarp)
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Mõõtmed33 x 17 x 19 mm (kõrvaklapp), 53 x 55 x 29 mm (laadimiskarp)
Kaal4 g (kõrvaklapp)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.