TWS QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro Headphones, ANC (blue)

Qcy
Tootekood: HT10PROBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
37.65 €

TWS QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro kõrvaklapid, ANC (sinine)

Uputage end detailirohkes helis QCY HT10 Pro abil. QCY juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad kristallselget Hi-Res Audio kinnitatud heli ja kasutavad LDAC koodekit. Veelgi enam, nad vähendavad tõhusalt ümbritsevat müra - saate telefonikõnesid teha ilma segaduse pärast muretsemata. Lisaks toetavad nad Bluetooth 5.3 ja saavad samal ajal ühendada 2 seadet. Vaadake, mida veel saate.

Kaotage end muusikasse

Kõrvaklapid kasutavad HiFi 5 DSP tehnoloogiat, et saavutada täiuslik helitöötlus. Saate nautida ka sügavat bassi optimaalsel tasemel. Veelgi enam, nende ergonoomiline disain on täpselt kohandatud teie kõrva kanalile, tagades täpse sobivuse. Lisaks muudab täpne EQ seadistus iga heli elavaks rikkalike detailidega.

Veelgi parem heli LDAC koodekiga

Kogege heli puhtaimas vormis. Kõrvaklapid toetavad LDAC koodekit, mis tähendab signaali edastust 990 kbps ja proovivõtmiskiirust kuni 96 kHz / 24 bitti. Selle tulemusena saate nautida täisresolutsiooniga heli ja täpselt peegeldatud heli igas noodis.

Kristallselge kõrge heliga

Tunne erinevust QCY HT10 Pro-ga. Kõrvaklapid on korduvalt häälestanud akustika eksperdid, mis on andnud laia kõrge heliga vastuse ja kõrgema resonantsisageduse. Lisaks on kõrvaklappide suurust vähendatud 46% - võrreldes teiste mudelitega, nii et saate nautida lõputut mugavust.

Peen disain kasutaja mugavuseks

Kõrvaklapid eristuvad 50° kumerast disainist, mis võimaldab mugavat kasutamist pikka aega ja stabiilsust - te ei pea muretsema, et need kukuvad teie kõrvadest välja. Lisaks kaalub iga kõrvaklapp umbes 4 g ja ergonoomiline disain ei tekita survet, nii et te ei tunne isegi, et kannate neid.

Perfektselt tasakaalustatud heli

Kõrvaklapid kasutavad kunstlikule intelligentsusele põhinevat mürasummutustehnoloogiat. Kasutades spetsiaalset kiipi, vähendavad nad tõhusalt välist müra, kohandades selle taset individuaalselt iga kõrva jaoks. Selle tulemusena tasakaalustavad nad tõhusalt survet suurema mugavuse saavutamiseks.

ANC müravähendus

QCY HT10 Pro pakuvad kokku 6 mikrofoni (3 iga kõrvaklapi kohta), mis täpselt salvestavad teie häält ja tõhusalt blokeerivad ümbritsevat müra. See võimaldab teil teha telefonikõnesid linna keskel ja olla kindel, et teie kõneleja kuuleb teid valjult ja selgelt. Veelgi enam, nad elimineerivad automaatselt tuule müra, nii et saate kõndida ja joosta ilma segaduse pärast muretsemata.

Stabiilne Bluetoothi ühendus

Unustage ühendusprobleemid. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth versiooni 5.3, mis tähendab kiiret ja stabiilset signaali kuni 10 meetri kaugusele. Lisaks pakuvad nad vaid 80 ms latentsust, et saavutada paremat heli ja video sünkroniseerimist - saate vabalt mängida oma lemmikmänge ja vaadata filme. Samuti on võimalik ühendada kõrvaklapid samal ajal 2 seadmega - ühendage need oma tahvelarvuti ja nutitelefoniga, seejärel vahetage mugavalt nende vahel, et vastata sissetulevale kõnele või vaadata telesarja.

Pikk tööaeg

Laske oma muusikal mängida nii kaua kui võimalik. Kõrvaklapid on varustatud vastupidavate akudega ja töötavad kuni 4 h (ANC sisse lülitatud) või 5 h (ANC välja lülitatud) ühe laadimisega. Laadimiskarp pikendab tööaega kuni 23 h, kui kasutate ANC-d, või 28 h, kui lülitate selle välja. Kuulake oma lemmikmeloodiaid ja taskuhäälingusaateid ilma laadimise katkestusteta.

Spetsiaalne rakendus

Kas soovite kontrollida, kas olete kõrvaklapid õigesti pähe pannud? QCY rakendusega on see võimalik! Lihtsalt ühendage HT10 Pro rakendusega ja lülitage ANC funktsioon sisse. Siis pange kõrvaklapid pähe - rakenduses kuvatakse sõnum, mis teavitab teid, kas kõrvaklapid olid õigesti pähe pandud. Sealt saate ka heli oma eelistuste järgi kohandada ja kadunud kõrvaklappe leida. Nautige mugavusi, mida QCY pakub!

Lihtne, intuitiivne kasutamine

Kõrvaklappide kasutamine ei tekita teile probleeme. Igal neist on puutetundlikud paneelid, mida saate kasutada laulu vahetamiseks, esituse peatamiseks/jätkamiseks, sissetuleva kõne vastamiseks või madala latentsuse režiimi lubamiseks. Samuti saate kohe käivitada häälassistendi, ilma et peaksite nutitelefonile ulatuma.

Komplektis

kõrvaklapid

USB-A kuni USB-C laadimiskaabel

kasutusjuhend

TootjaQCY
mudel HT10 Pro
Paari nimiQCY AilyBuds Pro+
Bluetoothi versioon5.3
ÜhilduvusiOS (alates versioonist 13), Android (alates versioonist 8.0)
Bluetoothi ulatus10 m
TööaegLaadimiskarbiga: umbes 23 h (ANC sisse), umbes 28 h (ANC välja), ühe laadimisega: umbes 4 h (ANC sisse), umbes 5 h (ANC välja)
Heli protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Aku maht350 mAh (karp), 27 mAh (kõrvaklapp)
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Mõõtmedkõrvaklapp: 19.9 x 18.4 x 33.7 mm; karp: 51 x 51 x 28.2 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
160 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.