TWS QCY MeloBuds Pro HT08 Headphones, ANC (black)

Qcy
Tootekood: HT08BLACK
Hind
44.35 €

TWS QCY MeloBuds Pro HT08 kõrvaklapid, ANC (must)

QCY MeloBuds Pro HT08 kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat stereoheli, mis on sertifitseeritud Hi-Res Audio poolt. Need summutavad kuni 99% ümbritsevast mürast ja pakuvad mitmeid ANC-režiime. Lisaks töötavad nad koos laadimiskohvriga kuni 34 tundi ning peatavad automaatselt esituse, kui need ära võtate, ja jätkavad, kui need tagasi panete. Puutetundlikud paneelid tagavad intuitiivse kasutamise - mugavalt kasutage häälassistenti, vastake sisse tulevatele kõnedele jne. Lisaks saate rakenduse kaudu seadistusi kohandada, leida kadunud kõrvaklappe, kasutada heliequalizerit, värskendada OTA või hallata ANC-režiime.

Tõhus mürasummutus

Fookustage sellele, mis on teile oluline. Kõrvaklapid kohandavad mürasummutuse taset vastavalt sellele, kuidas te neid kannate, nii et kuulete ainult seda, mida soovite kuulda. Veelgi enam, täiustatud ANC mürasummutusfunktsioon elimineerib kuni 99% välisest mürast, et pakkuda paremat helikogemust. Selle aktiveerimiseks hoidke parema kõrva puutetundlikku pinda all.

4 ANC režiimi

Valige endale sobiv mürasummutusrežiim. Teie käsutuses on Siseruumides, mida kasutate siseruumides, ja Commute, näiteks rongis reisides. Erakordselt mürarikkas ja rahvarohkes kohas töötab Crowd režiim ning tuule müra vähendamiseks - Anti-Wind.

Heli, mis rõõmustab teid

Kogege oma lemmiklaulude varem tabamatuid detaile. MeloBuds Pro HT08 kasutavad LDAC koodekit, mis võimaldab andmeedastuskiirus kuni 990 kbps ja garanteerib rikkalikult detailse heli. Lisaks pakuvad kõrvaklapid stereoheli, mis paneb teid tundma, nagu oleksite kontserdil. 12-millimeetrine membraan vastutab dünaamilise heli eest ja rõhutab vokaale.

Transparentsuse režiim

Kui soovite teada, mis teie ümber toimub, kasutage Transparentsuse režiimi. Saate selle intensiivsust reguleerida 6 tasemel, et saaksite täielikult kohandada kõrvaklappide toimimist. Veelgi enam, kui keegi soovib teiega rääkida, rõhutavad MeloBuds Pro HT08 automaatselt teie kõneleja häält ja summutavad ümbritseva heli.

6 mikrofoniga kvaliteetsed kõned

Kõrvaklapid kasutavad 6 mikrofoniga ENC HD ja AI tehnoloogiat, et täpselt salvestada teie häält ja vähendada tuule müra. Seetõttu saate erinevates tingimustes vabalt rääkida oma lähedastega ja olla kindel, et teine inimene kuuleb iga teie öeldud sõna.

Kuni 34h esitusaeg

Saate kuulata kuni 510 laulu ühe laadimisega MeloBuds Pro HT08. ANC sisse lülitatuna kestavad kõrvaklapid kuni 7,5 tundi ja umbes 8,5 tundi, kui te seda ei kasuta. Koos laadimiskohvriga on nende tööaeg vastavalt 30 tundi või 34 tundi. Veelgi enam, saate 60 minutit esitusaega vaid 10-minutilise laadimisega.

Peen disain

Naudi mugavat kasutamist pikka aega. QCY kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest, nii et saate neid pikka aega kasutada, tundmata väsimust. Veelgi enam, need pakuvad stabiilsust ja ei kuku teie kõrvadest välja, ning kaaluvad igaüks umbes 4 grammi - nad on peaaegu märkamatud.

Stabiilne Bluetooth 5.3 ühendus

Kõrvaklapid pakuvad kiiret ja stabiilset ühendust ilma häireteta kuni 10 meetri kaugusel, nii et saate neid mugavalt kasutada. Lisaks on võimalik paarida MeloBuds Pro HT08 kahe seadmega korraga ja mugavalt nende vahel vahetada. Teisest küljest, ainult 80 ms latentsus võimaldab veelgi paremat heli ja video sünkroniseerimist - eriti kasulik mängude ja filmide jaoks.

Komplektis

kõrvaklapid

laadimiskohver

USB-A kuni USB-C laadimiskaabel

TootjaQCY
mudelQCY MeloBuds Pro HT08
Värvmust
ANC mürasummutus-46 dB
Membraan12 mm
Bluetooth versioon5.3
ÜhilduvusiOS, Android
Bluetoothi ulatus10 m
Kõrvaklappide tööaegumbes 7,5 h (ANC-ga), umbes 8,5 h (ilma ANC-ta)
Tööaeg koos laadimiskohvrigaumbes 30 h (ANC-ga), umbes 34 h (ilma ANC-ta)
Bluetoothi profiilidHFP/A2DP/AVRCP
Heli koodekLDAC
Latentsuse tase80 ms
Aku maht350 mAh (laadimiskohver), 35 mAh (kõrvaklapid)
Laadimistsüklid (kohvri kaudu ühe laadimisega)kuni 4 h
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Mõõtmed20.7 x 33.6 x 23.4 mm (kõrvaklapp), 56.3 x 51 x 28 mm (laadimiskohver)
Kaalumbes 4g (kõrvaklapp)
RakendusQCY rakendus
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.