TWS QCY MeloBuds Pro HT08 Headphones, ANC (white)

Qcy
Tootekood: HT08WHITE
Hind
44.35 €

TWS QCY MeloBuds Pro HT08 kõrvaklapid, ANC (valge)

QCY MeloBuds Pro HT08 kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat stereoheli, mis on sertifitseeritud Hi-Res Audio poolt. Need summutavad kuni 99% keskkonnamürast ja pakuvad mitmeid ANC režiime. Lisaks töötavad nad laadimiskarbiga kuni 34 tundi ja peatavad automaatselt esituse, kui need ära võtate, ning jätkavad, kui panete need tagasi. Puutetundlikud paneelid tagavad intuitiivse kasutamise - mugavalt kasutage hääleassistenti, vastake sisse tulevatele kõnedele jne. Lisaks saate rakendusest seadistusi kohandada, leida kadunud kõrvaklappe, kasutada helivõrdlust, uuendada OTA või hallata ANC režiime.

Tõhus mürasummutus

Fookustage sellele, mis on teile oluline. Kõrvaklapid kohandavad mürasummutusastmeid vastavalt sellele, kuidas te neid kannate, nii et kuulete ainult seda, mida soovite kuulda. Veelgi enam, täiustatud ANC mürasummutusfunktsioon elimineerib kuni 99% välismürast, et pakkuda paremat helikogemust. Selle aktiveerimiseks hoidke paremal kõrvaklapil puutetundlikku paneeli all.

4 ANC režiimi

Valige endale sobiv mürasummutusrežiim. Teie käsutuses on Siseruum, mida kasutate siseruumides, ja Commute, näiteks rongis reisides. Eriti mürarikkas ja rahvarohkes kohas töötab Crowd režiim, ning tuule müra vähendamiseks - Anti-Wind.

Heli, mis rõõmustab teid

Kogege oma lemmiklugude varasemaid peidetud detaile. MeloBuds Pro HT08 kasutavad LDAC koodekit, mis võimaldab andmeedastuskiirus kuni 990 kbps ja garanteerib rikkalikult detailse heli. Lisaks pakuvad kõrvaklapid stereoheli, mis paneb teid tundma, nagu oleksite kontserdil. 12-millimeetrine membraan vastutab dünaamilise heli eest ja rõhutab vokaale.

Transparentsusrežiim

Kui teile meeldib teada, mis teie ümber toimub, kasutage Transparency režiimi. Saate selle intensiivsust reguleerida 6 tasemel, et saaksite täielikult kohandada kõrvaklappide toimimist. Veelgi enam, kui keegi soovib teiega rääkida, rõhutavad MeloBuds Pro HT08 automaatselt teie kõneleja häält ja vaigistavad keskkonnamüra.

6 mikrofoniga kvaliteetsed kõned

Kõrvaklapid kasutavad 6 mikrofoni ENC HD ja AI tehnoloogiaga, et täpselt salvestada teie häält ja vähendada tuule müra. Seetõttu saate vabalt rääkida oma lähedastega erinevates tingimustes ja olla kindel, et teine inimene kuuleb iga teie öeldud sõna.

Kuni 34h esitusaeg

Saate kuulata kuni 510 laulu ühe laadimisega MeloBuds Pro HT08-ga. ANC sisse lülitatuna kestavad kõrvaklapid kuni 7,5 tundi, ja umbes 8,5 tundi, kui te seda ei kasuta. Koos laadimiskarbiga on nende tööaeg vastavalt 30 tundi või 34 tundi. Veelgi enam, saate 60 minutit esitusaega vaid 10-minutilise laadimisega.

Viimistletud disain

Naudi mugavat kasutamist pikka aega. QCY kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest, nii et saate neid pikka aega kasutada ilma väsimuseta. Veelgi enam, nad pakuvad stabiilsust ega kuku teie kõrvadest välja, ning kaaluvad igaühes umbes 4 grammi - nad on peaaegu märkamatud.

Stabiilne Bluetooth 5.3 ühendus

Kõrvaklapid pakuvad kiiret ja stabiilset ühendust ilma häiretega kuni 10 meetri kaugusel, et saaksite neid mugavalt kasutada. Lisaks on võimalik paarida MeloBuds Pro HT08 kahe seadmega samaaegselt ja mugavalt nende vahel vahetada. Teisest küljest, ainult 80 ms latentsus võimaldab veelgi paremat heli ja video sünkroniseerimist - eriti kasulik mängude ja filmide jaoks.

Komplektis

kõrvaklapid

laadimiskarp

USB-A kuni USB-C laadimiskaabel

TootjaQCY
mudelQCY MeloBuds Pro HT08
Värvvalge
ANC müravähendus-46 dB
Membraan12 mm
Bluetooth versioon5.3
ÜhilduvusiOS, Android
Bluetoothi ulatus10 m
Kõrvaklappide tööaegumbes 7,5 h (ANC-ga), umbes 8,5 h (ilma ANC-ta)
Tööaeg laadimiskarbigaumbes 30 h (ANC-ga), umbes 34 h (ilma ANC-ta)
Bluetoothi profiilidHFP/A2DP/AVRCP
HelikoodekLDAC
Latentsuse tase80 ms
Aku maht350 mAh (laadimiskarp), 35 mAh (kõrvaklapid)
Laadimistsüklid (karbi kaudu ühe laadimisega)kuni 4 h
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Mõõtmed20.7 x 33.6 x 23.4 mm (kõrvaklapp), 56.3 x 51 x 28 mm (laadimiskarp)
Kaalumbes 4g (kõrvaklapp)
RakendusQCY rakendus
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
99 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.