TWS QCY T20 headphones (black)

Qcy
Tootekood: T20BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
25.65 €

TWS QCY T20 Kõrvaklapid (must)

Kas otsite kompaktseid kõrvaklappe, mis pakuvad kõrge kvaliteediga heli ja on mugavad kanda? TWS QCY T20 kõrvaklapid vastavad teie ootustele. Need on kerged ja äärmiselt kompaktsed ning 13-millimeetrised draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri ulatuses, samas kui ENC mürasummutustehnoloogia lihtsustab suhtlemist teistega. Praktilised puutetundlikud paneelid, IPX4 veekindlus ja pikk tööaeg kuni 14,5 tundi on samuti plussiks.

Suurepärane heli

TWS QCY T20 kõrvaklapid on suurepärane valik inimestele, kes hindavad kõrge kvaliteediga heli ja soovivad taasavastada lemmiklaule. 13-millimeetrised draiverid muudavad T20 edastatava heli ideaalselt tasakaalustatud, kristallselge ja detailiderikka. Nii saate nautida kõrge kvaliteediga heli ja kuulda detaile, mis olid varem märkamatud.

Unustage müra

Kas räägite tihti telefoniga? TWS QCY T20 kõrvaklapid aitavad teid sellega. Need on varustatud tundlike mikrofonidega, mis salvestavad teie häält täpselt, muutes suhtlemise teistega lihtsamaks. Tarvik kasutab ka ENC tehnoloogiat, nii et saate rääkida vabalt isegi rahvarohketes kohtades, nagu bussijaam või ostukeskus.

Usaldusväärne ühendus

Kiire ja stabiilne ühendus kuni 10 meetri ulatuses on tänu Bluetooth 5.3. Moodul mitte ainult ei tagab usaldusväärse traadita ühenduse, vaid garanteerib ka madalama energiatarbimise ja madala latentsuse 68 ms - video ja heli täiuslik sünkroniseerimine suurendab teie mugavust mängides ja filmi vaadates.

Tõhus toiteallikas

Kas olete väsinud kõrvaklappidest, mis vajavad liiga tihti laadimist? TWS QCY T20 laadimiskarp on varustatud usaldusväärse 220 mAh akuga, nii et tarvik tagab pika tööaja. Üks laadimine piisab 5,5 tunni muusika esitamiseks, samas kui laadimiskarp pikendab seda aega 14,5 tunnini. Ooteolekus püsivad T20 kuni 100 tundi. Kaasasolevat USB-C kaablit kasutatakse energia uuendamiseks.

Praktilised puutetundlikud paneelid

Tänu intuitiivsetele puutetundlikele paneelidele saate hallata oma muusikat, ilma et peaksite nutitelefoni välja võtma. Lihtsalt tehke õige arv puudutusi ja saate kiiresti ja mugavalt peatada või jätkata esitust, aktiveerida häälassistendi ja vastata sissetulevale kõnele. Kõrvaklappide kasutamine pole kunagi olnud nii lihtne!

Hästi disainitud

QCY T20 on ideaalsed kõrvaklapid aktiivsetele inimestele. Need on IPX4 tasemega veekindlad, nii et higi ja veetilgad ei kujuta neile ohtu. Nii saate neid oma treeningule kaasa võtta ja nautida oma lemmikmuusikat, olenemata sellest, kus te olete. Samuti ei pea te muretsema ebamugavuste pärast - madal kaal ja ergonoomiline disain tagavad kõrge mugavuse. Eeliseks on ka väike suurus, mis võimaldab teil kõrvaklapid taskusse panna.

Lisavõimalused rakenduses

See ei ole TWS QCY T20 kõrvaklappide pakutavate võimaluste lõpp. Et saada juurde veel huvitavatele funktsioonidele, laadige alla QCY rakendus - see võimaldab teil reguleerida ekvalaiserit või seadistada režiimi, muu hulgas. Rakendus on ühilduv Android 6.0 (või uuema) ja iOS 12 (või uuema) süsteemidega, lisaks saavad Androidi kasutajad kasutada seadme paarimise hõlbustamiseks akent.

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaQCY
NimiAilyPods
mudel T20
VärvMust
Paarimise nimiQCY AilyPods
Bluetooth versioon5.3
Bluetoothi ulatus10 m
Toetatud süsteemidAndroid, iOS
Tööaeg3 h (telefonikõned), 5.5 h (muusika esitamine)
Laadimisaeg1,5 h
Bluetoothi profiilidHFP / A2DP / AVRCP
Aku maht220 mAh (laadimiskarp)
Lisa toiteallikas karbistLubab mõlemat kõrvaklappi laadida 2,5 korda
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX4
Mõõtmed32.5 x 18.3 x 20.3 mm (kõrvaklapp), 53.8 x 24.6 x 48.4 mm (laadimiskarp)

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
470 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.