TWS Transformers MG-C03 headphones (red)

Transformers
Tootekood: MG-C03-RED
  • Värvus: Punane
Hind
21.50 €

TWS Transformers MG-C03 kõrvaklapid (punane)

TWS Transformers MG-C03 kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat ja pakuvad kuni 5 tundi pidevat kuulamist ühe laadimisega. 13-millimeetrised draiverid toovad esile täiusliku ja dünaamilise heli 20 Hz - 20 kHz sagedusvahemikus. Kahe mürasummutava mikrofoniga on telefonikõned selged isegi mürarikkas keskkonnas. Kõrvaklapid võimaldavad paindlikku mono- või stereokasutust ning nende ergonoomiline Transformers-stiilis disain ühendab stiili mugavusega.

Dünaamiline heli

13mm draiverid tagavad rikkaliku heli täies toonide ulatuses. Selle tulemusena pakuvad kõrvaklapid sügavat bassi, samuti selgeid kesk- ja kõrgeid helisid. Transformers'i abil saad veelgi rohkem nautida nii muusika kuulamist kui ka videomängude mängimist.

Mugavad telefonikõned

Kahe mikrofoniga vähendatakse tõhusalt ümbritsevat müra, nii et saad telefoniga rääkida peaaegu igas keskkonnas. Seetõttu sobivad kõrvaklapid ideaalselt tööks, reisiks või ärikohtumisteks.

Stabiilne ühendus

Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse traadita ühenduse vahemikus 10 kuni 20 meetrit. Seetõttu saad vabalt kasutada kõrvaklappe, muretsemata ühenduse katkemise pärast, olenemata sellest, kus sa oled.

Palju tunde muusikaga

MG-C03 kõrvaklapid pakuvad kuni 5 tundi pidevat kuulamist ühe laadimisega, seega on need ideaalne valik pikkadeks tööpäevadeks või reisideks. Kaasasolev laadimiskarp võimaldab sul kiiresti laadida kõrvaklappe 1,5 tunni jooksul.

Ergonoomiline, stiilne disain

Transformers'i seeriast inspireeritud on nähtav kõrvaklappide modernses disainis, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid pakuvad ka mugavat kandmist pikka aega. Ergonoomiline disain tagab, et seade istub kõrvades stabiilselt, minimeerides ebamugavust pikaajalise kasutamise ajal.

Kasutusmugavus

On võimalik kasutada ühte või kahte kõrvaklappi korraga - valik on sinu! Lülitu vabalt mono- ja stereorežiimide vahel, nautides mugavust!

Komplektis:

TWS Transformers MG-C03 kõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelMG-C03
Tüüpin-ear
Bluetoothi versioon5.2
Edastusvahemik10-20 m
Muundurite läbimõõt13 mm
Sagedusvahemik20 - 20000 Hz
Impedantskuni 32Ω
Tundlikkus96 dB
Kokku harmooniline moonutus1%
Töötamisaeg5 tundi
Laadimisaeg1,5 tundi
Kontrollerite arv2
Materjalplastik
Värvpunane

Tehnilised andmed

VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
101 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.