TWS Transformers TF-T01 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T01-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
28.10 €

TWS Transformers TF-T01 kõrvaklapid (kollane)

Transformers TF-T01 on tipptasemel TWS kõrvaklapid, mis ühendavad uusima tehnoloogia ainulaadse disainiga. Need on loodud kasutaja mugavust ja suurepärast heli silmas pidades - nad pakuvad täielikku muusikakogemust. Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega ja toetavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse traadita ühenduse. Olgu tegemist intensiivse treeningu ajal muusika kuulamisega või dünaamiliste mängude mängimisega, TF-T01 pakub helikvaliteeti, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid!

Võimas heli dünaamiliste draiveritega

Transformers TF-T01 on varustatud 13mm draiveritega, mis toovad esile sügava bassi, selged keskhelid ja teravad kõrged helid. Mis veelgi enam, AAC koodeki toe abil saate nautida kõrglahutusega ruumilist heli, mis tõetruult taastab iga detaili teie lemmikmuusikast. See on ideaalne valik neile, kes ootavad täielikku immersiooni helimaailmas!

Pikk mänguaeg

Iga kõrvaklapp on varustatud 33 mAh akuga, mis tähendab umbes 5 tundi katkematut muusika kuulamist. Lisaks võimaldab 300 mAh laadimiskarp TF-T01 täielikult laadida mitu korda, pakkudes veelgi pikemat kogumänguaega. Laadimiseks on olemas USB-C liides, mis võimaldab kiiret energiatäiendust. See tagab, et kõrvaklapid on valmis kasutamiseks, kui neid vajate!

Edasijõudnud Bluetooth 5.3 tehnoloogia

Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ühenduse ja kiire paarituse teie seadmega. Olgu tegemist telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga, nüüd saate nautida katkematut traadita edastust kuni 10 meetri kaugusel! Kõik see tagab liikumisvabaduse ja mugava kasutamise. Lisaks on kõrvaklapid ühilduvad enamikku populaarsete operatsioonisüsteemidega, nagu Windows, Android ja iOS.

Ergonoomiline disain ja mugav kanda

Transformers TF-T01 kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Ergonoomiline kuju ja kompaktne suurus tagavad, et need sobivad ideaalselt kõrva, tagades stabiilsuse ja mugava kandmise isegi pikaajalise kasutamise korral. Kuulake muusikat nii kaua, kui soovite, ja ärge kartke väsida! Samuti väärib märkimist originaalne disain, mis kindlasti meeldib paljudele Transformers fännidele.

2 mängurežiimi valimiseks

Transformers TF-T01 on loodud kasutajate mitmekesiste vajaduste rahuldamiseks, seega pakuvad nad kahte mängurežiimi: mängu ja muusika. Mängurežiimis vähendavad kõrvaklapid latentsust vaid 45 ms, mis tagab video ja heli täiusliku sünkroonimise. Nüüd saate hõlpsasti kuulda oma vastaste samme või kuulipilduri heli, suurendades oluliselt oma võiduvõimalusi! Muusikarežiim keskendub aga sügava, detailse Hi-Fi heli edastamisele, mis peegeldab mängitavate laulude iga nüanssi, pakkudes tõeliselt kaasahaaravat kuulamiskogemust.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T01
VärvKollane
Bluetoothi versioon5.3
UlatusUmbes 8-10 m
Sagedus2.402-2.480 GHz
Muundur13 mm
Sagedusreaktsioon20 Hz - 20 kHz
Impedants32Ω
TundlikkusUmbes 109 dB
KoodekidAAC
Kõrvaklappide aku maht33 mAh
Korpuse aku maht300 mAh
LaadimisaegUmbes 1.5 h
TöötamisaegUmbes 5 h
LaadimisliidesUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
84 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.