TWS Transformers TF-T02 headphones (red)

Transformers
Tootekood: TF-T02-RED
  • Värvus: Punane
Hind
23.80 €

TWS Transformers TF-T02 kõrvaklapid (punane)

Transformers TF-T02 on TWS traadita kõrvaklapid, mis on mõeldud kasutajatele, kes hindavad nii suurepärast helikvaliteeti kui ka silmapaistvat välimust. Need pakuvad mitte ainult originaalset disaini, vaid ka erakordset kandmismugavust ja usaldusväärsust igapäevases kasutuses. Nende 13-millimeetrised draiverid tagavad selge ja terava heli ning võimas aku garanteerib kuni 5 tunni tööea. Olgu te liikvel või lõõgastumas kodus, need kõrvaklapid pakuvad teravat ja kaasahaaravat helikogemust.

Edasijõudnud Bluetooth 5.3 tehnoloogia

Transformers TF-T02 kõrvaklapid on varustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, mis tagab stabiilse ja kiire traadita edastuse. Androidi, Windowsi ja iOS-i ühilduvuse abil saate hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga, nautides täielikku vabadust ja mugavust kasutamisel.

Ergonoomiline disain ja kerge konstruktsioon

TF-T02 kõrvaklapid on loodud maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks. Nende ergonoomiline, kerge disain sobib ideaalselt kõrva kujuga ja on praktiliselt märkamatud isegi pikaajalise kandmise korral. See teeb neist suurepärase valiku igapäevaseks kasutamiseks - ärge kartke ebamugavust ja väsimust! Nende täiendav eelis on praktiline kaelarihm, mis muudab nende kaasaskandmise lihtsaks ja aitab vältida nende kadumist.

Kaks esituse režiimi - Mäng ja Muusika

Transformers TF-T02 pakuvad kahte spetsiaalset esituse režiimi, mis kohandavad nende toimimist vastavalt teie vajadustele. Mängurežiim vähendab viivitust, pakkudes kiiret reageerimist ja täpset ruumilist heli, mis on mängimise ajal äärmiselt oluline. Muusikarežiim seevastu toob esile rikkaliku ja detailse heli, mis on ideaalne teie lemmiklugude kuulamiseks. See teeb TF-T02-st suurepärase valiku erinevateks kasutusstsenaariumiteks.

Ruumiheli täielikuks kaasahaaramiseks

Viige end muusika maailma, nautides Transformers TF-T02 pakutavat ruumiheli. Kõrvaklapid on varustatud 13 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi, alates sügavatest bassidest kuni kõrgete helideni. See muudab iga laulu selgeks ja teravaks, võimaldades teil avastada uusi detaile tuttavates lugudes ja täielikult muusikakogemusse süveneda.

Võimas aku pikaajaliseks kasutamiseks

Transformers TF-T02 pakuvad kuni 5 tunni katkematut muusika esitust ning kaasasolev 300 mAh laadimiskarp võimaldab teil neid laadida täisvõimsusele mitu korda. Veelgi enam, tänu USB-C liidesele on laadimine kiire ja efektiivne, mis tähendab, et teie kõrvaklapid on alati kasutamiseks valmis, kui neid vajate.

Suurepärane telefonikõnede kvaliteet

TF-T02 on suurepärased mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka telefonikõnede tegemiseks. Sisseehitatud mikrofonid registreerivad teie häält ideaalselt ja tagavad fantastilise helikvaliteedi peaaegu igas olukorras. Nüüd isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas võite olla kindel, et teie kõnekaaslane kuuleb teid probleemideta!

Komplekti kuulub

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T02
VärvPunane
Bluetoothi versioon5.3
Sagedus2.402-2.480 GHz
UlatusUmbes 8-10 m
Muundur13 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Impedants32Ω
TundlikkusUmbes 109 dB
Aku maht33 mAh
TööaegUmbes 5 h
LaadimisaegUmbes 1.5 h
LaadimisliidesUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.