TWS Transformers TF-T03 headphones (purple)

Transformers
Tootekood: TF-T03-PURPLE
  • Värvus: Purple
Hind
23.70 €

TWS Transformers TF-T03 kõrvaklapid (lilla)

TWS Transformers TF-T03 kõrvaklapid on ideaalne kombinatsioon uuenduslikust tehnoloogiast ja ainulaadsest disainist, mis on inspireeritud Bumblebee karakterist. Bluetooth 5.3 ühenduvuse ja dünaamiliste 13mm kõlaritega pakuvad nad erakordset helikvaliteeti, mis rõõmustab iga helihuvilist. Olgu see muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängude mängimine, nüüd saad nautida oma unistuste immersiooni ja kogeda unustamatuid emotsioone.

Imeline HiFi stereoheli

Transformers TF-T03 kõrvaklapid on varustatud 13mm kõlaritega, mis edastavad täis, rikkalikku heli laia sagedusvahemikus 20 Hz kuni 20 kHz. Kvaliteetne HiFi stereoheli tagab, et iga detail esitatakse uskumatult täpselt. Tugev bass, selged keskmised ja teravad kõrgused garanteerivad ainulaadse muusikakogemuse, mis rahuldab iga muusikaarmastaja ootusi.

Võimas aku

TF-T03 kõrvaklapid paistavad silma pika tööajaga tänu oma 25 mAh laaditavatele akudele. Lisaks pakub nende jaoks loodud laadimiskarp, mis toimib ka kaitsekorpuse, lisatunde esitust ja laadimist liikvel olles. Kokku saad kuni 20 tundi oma lemmikloendite kuulamist! Ja ooterežiimis kestavad TF-T03 kuni 160 tundi. Nii et nad võivad olla valmis tegevuseks igal ajal, kui neid vajad!

Uuenduslik Bluetooth 5.3 tehnoloogia

TF-T03 kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse kuni 10 meetri ulatuses. See muudab kõrvaklapid ka energiatõhusamaks, mis tõlgendub pikema tööajaga. Nende täiendav eelis on kiire, automaatne paarimine seadmetega ja madal latentsus, mis võimaldab nautida perfektset videote ja heli sünkroniseerimist. See on ideaalne valik mitte ainult muusikaarmastajatele, vaid ka mänguhuvilistele!

Stiilne disain ja kandmiscomfort

TF-T03 on rohkem kui lihtsalt heli - see on ka stiil. Kaasaegne disain ja Bumblebee motiivid annavad neile ainulaadse iseloomu, mis kindlasti paneb sind rahvahulgas silma paistma. Kuid see pole veel kõik - läbipaistev korpus dünaamilise taustvalgustusega pakub veelgi huvitavamaid visuaalseid efekte. Samuti väärib märkimist kõrvaklappide ergonoomiline kuju, mis tagab mugava kandmise pikkade tundide vältel.

Ühilduvus paljude seadmetega

TF-T03 on ühilduv laia valiku seadmetega - alates Android ja iOS nutitelefonidest kuni Windows sülearvutiteni. Ükskõik, millist riistvara kasutad, pakuvad kõrvaklapid sujuvat ühendust ja fantastilist helikvaliteeti.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudel TF-T03
VärvLilla
Bluetoothi versioon5.3
Sagedus2.402-2.480 GHz
UlatusKuni 10 m
Muundur13 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Takistus16Ω
TundlikkusUmbes 107 dB
Kõrvaklappide aku mahtuvus25 mAh
LaadimisaegUmbes 1.5 h
LaadimisliidesUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusPurple
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.