TWS Transformers TF-T05 headphones (black)

Transformers
Tootekood: TF-T05-BLACK
  • Värvus: Must
Hind
17.05 €

TWS Transformers TF-T05 kõrvaklapid (must)

Avasta uus helikvaliteedi mõõde TWS Transformers TF-T05 kõrvaklappidega. Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab suurepärase ühenduse stabiilsuse ning võimas aku võimaldab nautida kuni 5 tundi tööaega. Ergonoomiline disain garanteerib ületamatu mugavuse ning ENC mürasummutavad mikrofonid võimaldavad sul teha telefonikõnesid mugavalt.

Stabiilne ühendus tänu Bluetooth 5.3-le

Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab äärmiselt stabiilse ühenduse sinu seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Uue kiibi abil pakub seade kõrget jõudlust minimaalsete energiakuludega, mis toob kaasa pikema tööaja ja suurepärase audio/video sünkroniseerimise - ideaalne filmide vaatamiseks ja mängude mängimiseks.

Kvaliteetsed materjalid ja kandmiscomfort

TF-T05 on valmistatud paindlikust, nahasõbralikust materjalist, mis sobib ideaalselt kõrva kujuga, tagades mugava kandmise isegi pikema aja jooksul. Need eristuvad ka innovaatilise "klipp-kõrva" disainiga, mis garanteerib mugava kasutamise ilma väsimuse või ebamugavustundeta.

Suurepärane kõnekvaliteet

Kõrvaklapid on varustatud mikrofonidega, mis toetavad ENC (Keskkonna Mürasummutamise) tehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib ümbritsevat müra, võimaldades sul pidada kvaliteetseid vestlusi. Ükskõik kus sa oled, TF-T05 tagavad, et sinu kõned kõlavad selgelt ja loomulikult. Nüüd kuulevad sinu helistajad sind probleemideta!

Selge heli Pulse DT3.0 abil

Pulse DT3.0 tehnoloogia abil pakuvad kõrvaklapid juhitud heliedastust, mis kohandub automaatselt sinu vajadustega. See innovaatiline funktsioon toob kaasa terava, kõrge täpsusega heli, et täielikult nautida muusikat, mänge või filme. Iga toon edastatakse uskumatult selgelt ja detailselt, mis meeldib nii muusikasõpradele kui ka dünaamiliste mängude fännidele.

Pikaajaline aku kestvus

TF-T05 on varustatud 30 mAh laaditava akuga, mis võimaldab sul kuulata muusikat umbes 5 tundi. Laadimiskarp, millel on 200 mAh aku, pakub lisaks 2-3 täislaadimist kõrvaklappidele. Seega on see ideaalne neile, kes vajavad usaldusväärset varustust pikkadeks aktiivseteks päevadeks.

Stiilne disain ja täielik ühilduvus

Kõrvaklappide modernne disain Transformersi logoga rõhutab nende ainulaadsust ja futuristlikku iseloomu. TF-T05 on ühilduvad ka laia valiku seadmetega - alates Android ja iOS nutitelefonidest kuni Windows sülearvutiteni. Nende paarimine ei valmista sulle mingeid probleeme ja võtab vaid hetke.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T05
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
Frekvents2.402-2.485 GHz
UlatusKuni 10 m
Heliväljundpinge126 mV ± 3 dB
ImpedantsUmbes 20Ω
TundlikkusUmbes 123 dB
Kõrvaklappide aku maht30 mAh
Korpuse aku maht200 mAh
LaadimisportUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.