TWS Transformers TF-T06 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T06-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
16.65 €

TWS Transformers TF-T06 kõrvaklapid (kollane)

TWS Transformers TF-T06 kõrvaklapid on ideaalne lahendus neile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti. Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja 10mm kõlaritega saate nautida võimsat bassi, selgeid kesk- ja teravaid kõrgeid helisid, muutes iga laulu sensatsiooniliseks. Lisaks tagab ENC mürasummutustehnoloogia mikrofon, et teie vestlused oleksid alati selged, isegi mürarikkas keskkonnas.

Pikaajaline jõudlus

Üks TF-T06 suurimaid tugevusi on nende muljetavaldav vastupidavus. Suure laadimiskasti mahutavuse tõttu saate nautida kuni 30 tunni kuulamist, muutes need kõrvaklapid ideaalseks nii pikkade mäng sessioonide kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Iga kõrvaklapid pakuvad kuni 4 tundi pidevat kasutamist ühe laadimisega, ja laadimiskast annab lisaks 3-4 täislaadimist, nii et te ei pea kunagi muretsema, et energia otsa saab.

Kiire ühendus ja lihtne juhtimine

TF-T06 kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Esimene paarimine on kiire ja vaevatu - lihtsalt eemaldage kõrvaklapid kastist ja valige oma telefoni Bluetooth seadmete loendist "TF-T06". Tulevikus ühenduvad kõrvaklapid automaatselt teie seadmega. Lisaks võimaldavad intuitiivsed puutejuhtimised teil hõlpsasti muusikat hallata, helitugevust reguleerida ja kõnesid vastu võtta.

Mugavus ja vastupidavus igas olukorras

TF-T06 on kerged, ergonoomilised ja neil on kate, mis kaitseb vett ja higi eest, muutes need ideaalseks füüsiliste tegevuste, nagu jooksmine või treening, jaoks. IPX4 reitingu tõttu ei pea te muretsema, et intensiivsete treeningute või äkilise vihma korral märjaks saaksite. Nende kompaktne ja sportlik disain tagab mugavuse isegi pikaajalise kandmise korral.

Komplektis

Transformers in-ear kõrvaklapidLaadimiskast in-ear kõrvaklappide jaoks x 1Type-C laadimiskaabel x 1Kasutusjuhend x 1

 

TootjaTransformers
mudelTF-T06
MaterjalPlastik
JuhtimistüüpMultimeedia juhtimine, puutejuhtimisega
VeekindlusIPX4
JuhtimismeetodPuutejuhtimine
Aku kestvusKõrvaklapid pakuvad kuni 30 tundi kasutamist ühe laadimisega 200 mAh laadimiskastiga
Laadimiskasti laadimisaeg1 tund
Heli muunduri suurus10 mm
Kõrvaklappide kujuIn-ear (tropid)

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
81 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.