TWS Transformers TF-T08 headphones (white)

Transformers
Tootekood: TF-T08-WHITE
  • Värvus: Valge
Hind
16.35 €

TWS Transformers TF-T08 kõrvaklapid (valge)

TWS Transformers TF-T08 kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad modernsust ja mugavust. Tänu Bluetooth 5.3-le pakuvad nad stabiilset traadita ühendust kuni 10 meetri kaugusel ning sisseehitatud funktsioonid, nagu aktiivne müratõrje ja mikrofon, muudavad need ideaalseks nii muusika kuulamiseks kui ka kõnede tegemiseks. Need pakuvad suurepärast HiFi helikvaliteeti, muutes need ideaalseks mängimiseks, spordiks või igapäevaseks kasutamiseks. Kõike seda täiendab ergonoomiline ja modernne disain, mis tagab mugavuse isegi pikaajalisel kasutamisel.

Stabiilne Bluetooth 5.3 ühendus

Tänu Bluetooth 5.3-le pakuvad Transformers TF-T08 kõrvaklapid erakordset ühenduse stabiilsust, mis tõlgendub sujuvaks muusika esitamiseks ja kõnede tegemiseks. Traadita ulatus kuni 10 meetrit võimaldab sul vabalt liikuda ilma ühenduse kvaliteeti kaotamata. See lahendus on ideaalne aktiivsetele inimestele, kes hindavad liikuvust ja kaablite piirangute puudumist.

HiFi helikvaliteet tõelistele muusikasõpradele

Kui hindad suurepärast helikvaliteeti, siis TF-T08 kõrvaklapid kindlasti vastavad sinu ootustele. 13mm draiverite ja AAC koodeki toe abil pakuvad need kõrvaklapid kristallselget kõrglahutusega heli. Olgu see muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängimine, heli on rikkalik ja selge, et saaksid täielikult nautida.

Aktiivne müratõrje täielikuks keskendumiseks

Aktiivse müratõrje kasutamine võimaldab Transformers TF-T08 kõrvaklappide mugavat kasutamist isegi mürarikkas keskkonnas. See funktsioon on hindamatu, kui töötad, õpid, reisid või mängid, kui iga sekund on oluline. Tänu väliste häirete kõrvaldamisele saad nautida selget heli olenemata sellest, kus sa oled.

Mugav ja ergonoomiline disain

Transformers TF-T08 kõrvaklappide in-ear stiil on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Suletud disain tagab perfektse sobivuse kõrvas, võimaldades sul tunde kuulata ilma ebamugavustundeta. Kerge ja kompaktne disain muudab need kergesti kaasaskantavaks, samas kui keskkonnamüra isoleerimine tagab privaatsuse.

Praktiline laadimiskarp

Transformers TF-T08 kõrvaklapid tulevad mugava laadimiskarbiga, mis mitte ainult ei kaitse neid kahjustuste eest, vaid võimaldab ka nende laadimist igal pool. Nii saad olla kindel, et sinu kõrvaklapid on alati kasutamiseks valmis, kui neid vajad. Lisaks võimaldab sisseehitatud mikrofon sul teha kõnesid, ilma et peaksid oma telefoni järele ulatuma, muutes need kõrvaklapid ideaalseks igapäevaseks kaaslaseks.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T08
MaterjalPlastik
HääleassistentPole
Maksimaalne traadita ulatus

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.