TWS Transformers TF-T09 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T09-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
19.60 €

TWS Transformers TF-T09 (kollane) kõrvaklapid.

Transformers avatud kõrvaklapid on tipptasemel lahendus, mis ühendab endas ergonoomilise disaini ja arenenud omadused, ideaalne füüsiliselt aktiivsetele inimestele ja neile, kes hindavad mugavust ja ohutust. Tänu Bluetooth 5.4-le pakuvad kõrvaklapid stabiilset juhtmevaba ühendust ning innovatiivne avatud disain võimaldab nautida muusikat ja samal ajal olla teadlik ümbritsevast. See on ideaalne valik inimestele, kes soovivad nautida oma lemmikmuusikat joostes, jalgrattaga sõites või igapäevaseid tegevusi tehes, ohverdamata mugavust ja ohutust.

Ohutus ja ruumiline teadlikkus

Transformers avatud kõrvaklapid võimaldavad kuulata muusikat ja samal ajal tajuda ümbritsevaid helisid, mis on äärmiselt oluline teie ohutuse jaoks. Tänu avatud disainile edastatakse ümbritsevad helid otse teie kõrvadesse, võimaldades kiiresti reageerida ohtudele, nagu lähenevad autod või muud ohud. Erinevalt traditsioonilistest kõrvasisestest kõrvaklappidest ei pea te neid kõnesid tehes või ümbritsevatest sündmustest teadlik olles ära võtma.

Ergonoomiline disain pikaajalise mugavuse jaoks

Need kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Nende avatud disain, mis ei siseneda kõrva, tagab parema ventilatsiooni ja vähendab suletuse tunnet, mis sageli põhjustab ebamugavust traditsiooniliste kõrvaklappide pikaajalise kandmise korral. Ergonoomiline disain, kerge konstruktsioon ja nahasõbralik silikoon muudavad need kõrvaklapid mugavaks isegi pikaajalise kasutamise korral, ning sobivus on kindel tänu struktuurile, mis kinnitub kõrva taha.

Kasutusvõimaluste mitmekesisus

Transformers kõrvaklapid pakuvad kaht režiimi, mis võimaldab hõlpsasti vahetada muusikarežiimi ja mängurežiimi vahel. See on ideaalne neile, kes soovivad nautida kvaliteetset heli nii oma lemmiklugude kuulamisel kui ka intensiivsete mäng sessions. See võimaldab kohandada kõrvaklappide jõudlust vastavalt teie vajadustele, nautides suurepärast heli igas olukorras.

Bluetooth 5.4

Tänu Bluetooth 5.4-le pakuvad Transformers kõrvaklapid äärmiselt kiiret ja stabiilset ühendust. Eelmise versiooniga võrreldes pakub Bluetooth 5.4 200% kõrgemat edastuskiirus ja 50% rohkem stabiilsust, samuti minimaalset latentsust vaid 50 ms. See on ideaalne mänguritele ja inimestele, kes hindavad laitmatut ühendust muusika kuulamisel või kõnede tegemisel. Kõrvaklapid on ühilduvad erinevate süsteemidega, nagu iOS, Android ja Windows, muutes need universaalseks valikuks kõigile.

Kiire laadimine ja pikk aku tööiga

Transformers kõrvaklapid on varustatud kiire laadimise funktsiooniga, mis võimaldab kuni 2 tunni pikkust mänguaega vaid 10-minutilise laadimise järel. Täislaadimine võimaldab neid kasutada 5 kuni 6 tundi, ning laadimiskarbiga saab tööaega pikendada kuni 25 tunnini. USB-C pesa kaudu on laadimine kiire ja mugav, muutes need kõrvaklapid ideaalseks igaks juhuks - alates treeningust kuni töö ja meelelahutuseni.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T09-kollane
VärvKollane
ÜhendustehnoloogiaJuhtmevaba (Bluetooth 5.4)
Erilised omadusedHeli reguleerimine, puutetundlik juhtimine
Bluetoothi ulatus10 meetrit
TööaegKuni 6 tundi ühe laadimisega, kuni 25 tundi laadimiskarbiga
Laadimisaeg laadimiskarbiga2 tundi
Heli viivitus50 millisekundit
Toote kaal159 grammi
Pakendi mõõtmed13.2 x 11 x 4.3 cm

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.