TWS Transformers TF-T10 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T10-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
16.95 €

TWS Transformers TF-T10 kõrvaklapid (kollane)

Transformers True Wireless TF-T10 on kõrgekvaliteedilised kõrvaklapid, mis on mõeldud muusikasõpradele ja mängijatele, kes hindavad suurepärast helikvaliteeti ja kaasaegseid funktsioone. Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse, madala energiatarbimise ja äärmiselt madala latentsuse, mis on mängimise ajal ülioluline. Ergonoomiline disain, puutetundlik juhtimine ja IPX5 veekindlus on vaid mõned eelised, mis muudavad need ideaalseks valikuks aktiivse eluviisiga inimestele.

Ükski helikvaliteet ja müra vähendamine

TF-T10 kõrvaklapid on varustatud 10mm dünaamiliste draiveritega, mis pakuvad võimsat, sügavat bassi ja kristallselgeid kõrgeid helisid. Kaotusteta kõrge eraldusvõimega renderdamistehnoloogia abil on heli äärmiselt realistlik ja detailne. Lisaks tagavad ENC (keskkonnamüra tühistamine) müravähendavad mikrofonid, et teie vestlused oleksid selged isegi mürarikkas keskkonnas, mis on hindamatu nii töö kui ka mängimise jaoks.

Mugavus ja puutetundlikud juhtnupud

Transformers TF-T10 pakuvad intuitiivseid ja mugavaid puutetundlikke paneeli juhtnuppe, mis võimaldavad teil hõlpsasti hallata kõnesid, muusikat ja režiime. Ühe puudutusega saate vahetada laule, reguleerida helitugevust, vastata kõnedele ja kiiresti vahetada muusika ja mängurežiimide vahel. See on ideaalne inimestele, kes soovivad oma kõrvaklappide üle täielikku kontrolli, ilma et peaksid oma telefoni taskust välja võtma.

Usaldusväärne Bluetooth 5.4 ühendus

TF-T10 kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.4 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel ja madala heliläbivuse vaid 50 ms. See muudab kõrvaklapid ideaalseks nii muusika kuulamiseks kui ka online-mängude mängimiseks, kus iga sekund loeb. Esmakordsel paarimisel ühenduvad nad automaatselt heliallikaga otse karbist, muutes nende kasutamise palju lihtsamaks.

Pikk tööaeg ja kiire laadimine

350 mAh akuga laadimiskarbis pakuvad TF-T10 kõrvaklapid kuni 60 tundi kokku mänguaega. Üks laadimine annab kõrvaklappidele 6 tundi pidevat kasutamist ja karp võimaldab energiat uuendada kuni viis korda. Veelgi enam, laadimine USB-C kaabliga võtab vaid 1,5 tundi, tagades, et kõrvaklapid on alati kasutamiseks valmis, kui neid vajate.

IPX5 vastupidavus

TF-T10 kõrvaklapid on varustatud IPX5 reitinguga nano-kattega, mis kaitseb neid tõhusalt vee ja higi eest. See tähendab, et saate nautida oma lemmikmuusikat intensiivsete välitreeningute või vihmas jalutuskäikude ajal, muretsemata seadmete kahjustamise pärast. See teeb neist ideaalse kaaslase igas tegevuses, olenemata ilmastikutingimustest.

Transformers in-ear kõrvaklapid

Laadimiskarp in-ear kõrvaklappide jaoks x 1

USB-C laadimiskaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

TootjaTransformers
mudelTF-T10-kollane
ÜhendustehnoloogiaTraadita (Bluetooth 5.4)
EriomadusedENC müratõrje, puutetundlik juhtimine, IPX5 veekindlus
Heli muundurDünaamiline, 10 mm
Bluetoothi ulatus10 meetrit
Tööaeg6 tundi ühe laadimisega, 60 tundi koos laadimiskarbiga
Laadimisaeg1,5 tundi (laadimiskarp)
Korpuse maht350 mAh
Heli viivitus50 ms
VeekindlusIPX5

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
78 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.