TWS Transformers TF-T11 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T11-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
30.80 €

TWS Transformers TF-T11 kõrvaklapid (kollane)

Transformers TF-T11 kõrvaklapid eristuvad mitte ainult oma kõrge helikvaliteedi, vaid ka innovaatilise disaini ja erakordse kasutusmugavuse poolest. Tänu Bluetooth 5.4 tehnoloogiale tagavad nad stabiilse ühenduse peaaegu igasugustes tingimustes ning nende 12-millimeetrised draiverid võimaldavad nautida selget ja teravat heli. See on ideaalne valik muusikaarmastajatele, mänguhuvilistele ja muule!

Unikaalne disain

Transformers TF-T11 kõrvaklappide korpus eristub oma ainulaadse pöörleva disaini poolest. Silindriline korpus koos sinise LED-indikaatoriga annab sellele modernse ilme, mis kindlasti meeldib tehnoloogia armastajatele. Veelgi enam, pööramisel kuuleb mehaanilisi helisid. Lisaks sisaldab komplekt praktilist kaelapaela, mis võimaldab kõrvaklappe kaela ümber kanda, vältides nende kadumist.

Pikk tööaeg

Kõrvaklappide tööaeg on umbes 5,5 tundi, nii et te ei pea muretsema, et need liiga kiiresti töö lõpetavad. Lisaks on neile mõeldud korpus varustatud 300 mAh akuga ja võimaldab neid laadida umbes 4 korda, mis tähendab kuni 30 tundi muusika kuulamist. Samuti sisaldab see USB-C kaablit kiireks ja mugavaks laadimiseks.

Kiire paaritamine, stabiilne ühendus

Tänu One-Step Pairing tehnoloogiale ühenduvad kõrvaklapid teie valitud seadmega hetkega. Lihtsalt võtke need korpusest välja ja nad paarituvad automaatselt teie nutitelefoniga! TF-T11 toetab uusimat Bluetooth 5.4 tehnoloogiat stabiilse ühenduse ja madala latentsusega, mis on ideaalne mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka mängimiseks.

Mugav puutetundlik juhtimine

Intuitiivsed puutetundlikud juhtnupud võimaldavad teil hõlpsasti hallata muusikat, reguleerida helitugevust ja vastata kõnedele. See muudab TF-T11 kõrvaklappide kasutamise äärmiselt lihtsaks ja nauditavaks. Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid alati teie sõrmeotstes - pole vaja iga kord nutitelefoni järele ulatada.

Suurepärane helikvaliteet ja selged kõned

Transformers TF-T11 on varustatud 12 mm kahekordse membraaniga draiveritega, mis tagavad võimsa bassi, selged keskhelid ja kõrva rõõmustava kõrge heli. See on ideaalne valik inimestele, kes hindavad suurepärast heli ja soovivad nautida iga detaili oma lemmikmuusikast! Täiendav eelis kõrvaklappide puhul on ENC mürasummutav mikrofon, mis tagab suurepärase helikvaliteedi kõnede ajal isegi lärmakates keskkondades.

Mängu- ja muusikamoodid täielikuks paindlikkuseks

TF-T11 pakub mängu- ja muusikamoodide vahetamist ühe puudutusega. Mängurežiimis tabavad kõrvaklapid täpselt sammude, püssilaskude ja teiste oluliste märkide helisid, et pakkuda täielikku mängukogemust. Nüüd saate hõlpsasti kuulda oma vastaseid ja ei jää üllatuseks! Muusikamoodis saate nautida rikkalikku, kõrgekvaliteedilist heli, mis viib teie muusikakogemuse täiesti uuele tasemele.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskorpusUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
MudelTF-T11
VärvKollane
Bluetoothi versioon5.4
UlatusKuni 10m
Muundur12 mm
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Impedants32Ω
TundlikkusUmbes 112 dB
Kõrvaklappide aku maht33 mAh
Korpuse aku maht300 mAh
TööaegUmbes 5.5 h
LaadimisaegUmbes 1.5 h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
89 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.