TWS Transformers TF-T12 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T12-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
20.05 €

TWS Transformers TF-T12 kõrvaklapid (kollane)

Muuda oma muusikaelamus. TWS Transformers TF-T12 kõrvaklapid pakuvad Bluetooth 5.3 ühenduvust, iOS ja Android ühilduvust ning ülimat Hi-Fi helikvaliteeti tänu Super Restored Sound Quality tehnoloogiale ja 13mm draiveritele. Riistvara tagab ultra madala helikõrvetuse (THD≤0.1%) ja aktiivse mürasummutuse (35 dB ANC), võimaldades sul täielikult keskenduda helile. Samuti saad teha HD telefonikõnesid. Ergonoomiline disain garanteerib mugava kasutamise. Tööaeg on umbes 5 tundi ühe laadimisega.

Kõrge kvaliteediga heli

TF-T12 kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis pakuvad laia sagedusvastust vahemikus 20 Hz kuni 20 kHz. Harmooniline moonutus ≤0.1% tagab selge ja loomuliku heli, ideaalne nii muusika kui ka kõnede jaoks.

Aktiivne mürasummutus

ANC-iga vähendavad kõrvaklapid ümbritsevat müra 35 dB võrra, võimaldades sul täielikult keskenduda oma muusikale või vestelda isegi kõige mürarikkamates kohtades. Tundlik mikrofon tagab selged kõned.

Bluetooth 5.3

Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ja madala latentsuse, mis on oluline mängude mängimisel või filmide vaatamisel. Kuni 10 meetri ulatus võimaldab sul vabalt liikuda ilma signaali kvaliteeti kaotamata.

Mugavus ja ergonoomika

Poolavatud, ergonoomiline disain tagab mugava kasutamise ka pikema aja jooksul. Puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavat kasutamist ilma telefonini ulatumata. Sa saad kasutada mõlemat kõrvaklappi korraga või ainult ühte.

Pikk tööaeg

Ühe laadimisega saad nautida oma lemmikmeloodiate heli umbes 5 tundi. Laadimine USB-C pordi kaudu võtab aega umbes 2 tundi, nii et saad kiiresti oma seadmed valmis teha.

Komplektis:

TWS Transformers TF-T12 kõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T12
Bluetoothi versioon5.3
Edastusvahemik8-10 m
Impedantsi vahemikkuni 32Ω
Sagedusvastus20 - 20000Hz
Tundlikkus106dB
Tööaeg5 tundi laadimiskarbiga
Laadimisaegumbes 2 tundi
Kõrvaklapi aku mahtuvus32 mAh
Värvkollane

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
87 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.