TWS Transformers TF-T13 headphones (black)

Transformers
Tootekood: TF-T13-BLACK
  • Värvus: Czarny
Hind
19.45 €

TWS Transformers TF-T13 kõrvaklapid (must)

TWS Transformers TF-T13 kõrvaklapid on loodud kasutajatele, kes hindavad mitte ainult suurepärast helikvaliteeti, vaid ka ainulaadset disaini. Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ilma viivitusteta, mis on eriti oluline neile, kes sageli vaatavad filme ja mängivad mänge. Kahekordsed 16.2mm kõlarid tagavad Hi-Fi kvaliteediga heli - seega kõlab iga muusikapala selgelt ja dünaamiliselt.

Hi-Fi kvaliteet

Kahekordsed 16.2mm kõlarid muudavad heli täiuslikuks ja detailirikkaks. Olgu tegemist lemmikmuusika kuulamise, filmi vaatamise või mängimisega, helikvaliteet jääb tipptasemel.

Iga päev mugavus

Ava kõrvaklapid, mis ei sulge täielikult kõrvakanalit, võimaldavad paremat õhu ringlust. Kasutatud lahendus vähendab ebamugavustunnet, mis sageli tekib traditsiooniliste in-ear kõrvaklappide pikaajalise kandmise korral. Pehmed silikoonist kõrvaklambrid on paindlikud ja kohanduvad kõrva kujuga, tagades stabiilsuse isegi intensiivse treeningu ajal.

Stabiilne ühendus

Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ja vähendab latentsust, mida kindlasti hindavad need, kes ootavad, et heli ja video oleksid sünkroonis ilma katkestusteta või häiretega. Pärast esmast paarimist on ühendus automaatne.

Valmis pikkadeks muusika seanssideks

Kõrvaklappide pikaajaline kasutamine ei pea tähendama sagedast laadimist. TF-T13 kõrvaklapid pakuvad kuni 6 tundi pidevat esitust ühe laadimisega, ja komplekti kuuluv laadimiskarp pikendab tööaega kuni 60 tunnini. Nii saad nautida oma lemmikmuusikat kogu nädala. USB-C kiire laadimise funktsioon võimaldab karbil täielikult energiat taastada vaid 1,5 tunni jooksul.

Ohutus tegevuse ajal

Tänu avatud disainile võimaldavad TF-T13 kõrvaklapid kuulata muusikat ja samal ajal olla teadlik ümbritsevatest helidest, mis on eriti oluline välitegevuste, nagu jooksmine või jalgrattasõit, ajal. Nüüd saad kindlasti kuulda lähenevaid sõidukeid ja muid võimalikke ohte.

Kõik kontrolli all

Sul ei ole vaja oma telefoni haarata, et hallata oma kõrvaklappide toimimist. Puutetundlikud paneelid võimaldavad hallata muusika mängijat, telefonikõnesid, aktiveerida hääleassistentide ja muuta töörežiimi.

Komplektis:

TWS Transformers TF-T13 kõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T13
Bluetooth versioon5.4
Tööaeg6 tundi või kuni 60 tundi laadimiskarbiga
Laadimisaeg1.5 tundi
Värvmust

Tehnilised andmed

VärvusCzarny
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
94 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.