TWS Transformers TF-T23(yellow) headphones

Transformers
Tootekood: TF-T23-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
23.85 €

TWS Transformers TF-T23 kõrvaklapid (kollane)

Laske oma lemmiklauludel teid igapäevaselt saata. TWS Transformers TF-T23 kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, et pakkuda kvaliteetset heli. Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel ning Transformers'i sarjast inspireeritud eriline disain tõmbab tähelepanu. Üks laadimine võimaldab kuni 4,5 tunni pikkust esitust. Müra vähendamise tehnoloogia aitab teil keskenduda sellele, mis on teile oluline.

Kvaliteetne heli

TF-T23 kõrvaklapid kasutavad dekodeerimistehnoloogiat, mis tagab kõrglahutusliku heli. Frekvenssagedus vahemikus 20 Hz kuni 20 kHz ja 32 Ω impedants tagavad heli selguse ja detaili, samas kui 13-millimeetrised draiverid tagavad unustamatu kuulamiskogemuse.

Bluetooth 5.4 ühenduse stabiilsus

Bluetooth 5.4 abil pakuvad TF-T23 kõrvaklapid stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel. Seetõttu saate sujuvalt edastada heli, mis on hädavajalik mängimise, filmide vaatamise või kõnede tegemise ajal.

Müra vähendamine

TF-T23 pakuvad aktiivset müra vähendamist, mis elimineerib välist segamist, muutes teie jaoks lihtsamaks täieliku keskendumise oma muusikale või vestlusele. Nüüd saate nautida kvaliteetset heli erinevates tingimustes!

Pikaajaline töö ühe laadimisega

Igal kõrvaklapil on 33 mAh aku. See võimaldab kuni 4,5 tunni pikkust esitusaega ühe laadimisega. Kiire laadimine kestab vaid 1,5 tundi, mis võimaldab seadme kiiresti uuesti kasutusele võtta.

Unustamatu mugavus

Transformers TF-T23 kõrvaklappide hästi läbi mõeldud disain tagab mugava kasutamise. See võimaldab teil kuulata oma lemmiklaule ja mängida mänge katkestusteta!

TootjaTransformers
mudelTF-T23
Bluetoothi versioon5.4
Ülekande ulatuskuni 10 m
Draiveri läbimõõt13 mm
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
Impedants32 Ω
Tundlikkus108±3 dB
LaadimisühendusUSB-C
Laadimisaegumbes 1,5 tundi
Kõrvaklapi aku maht30 mAh
Värvkollane

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
65 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.