TWS Transformers TF-T28 headphones (black)

Transformers
Tootekood: TF-T28-BLACK
  • Värvus: Czarny
Hind
17.40 €

TWS Transformers TF-T28 Kõrvaklapid (must)

Transformers TF-T28 on täiustatud True Wireless kõrvaklapid, mis pakuvad ideaalset kombinatsiooni helikvaliteedist, kasutusmugavusest ja kaasaegsetest funktsioonidest. Bluetooth 5.4 tänu sellele tagab stabiilse traadita ühenduse kuni 10 meetri kaugusel, minimeerides helikõrvalekaldeid, mistõttu on need ideaalsed mängijatele ja muusikaarmastajatele. Ergonomiline disain, kerge kaal ja intuitiivsed puutetundlikud juhtnupud teevad TF-T28 kõrvaklappidest ideaalse valiku igaks juhuks, olgu selleks siis muusika nautimine või intensiivne mängimine.

Erakordne helikvaliteet ja mürasummutus

TF-T28 on varustatud 13 mm draiveritega, mis pakuvad Hi-Fi kvaliteediga heli, sügava bassi ja kristallselge kõrge heliga. ENC mürasummutus tehnoloogia võimaldab sul vestlusi selgelt pidada isegi mürarikkas keskkonnas. Olgu tegemist telefonikõnede või lemmikmuusika nautimisega, saad loota suurepärasele helikvaliteedile ilma moonutusteta.

Pikaajaline tööaeg ja kiire laadimine

TF-T28 kõrvaklapid pakuvad kuni 5 tundi pidevat muusika esitust ühe laadimisega ning 200 mAh laadimiskarbi abil saab tööaega pikendada kuni 30 tunnini. Kõrvaklappide täislaadimiseks kulub vähem kui 1,5 tundi, mistõttu on need alati kasutamiseks valmis. See on ideaalne pikkade reiside, treeningute või intensiivsete mängusessioonide jaoks.

Mugavus ja kasutusmugavus

Üks TF-T28 kõrvaklappide kõige olulisemaid eeliseid on nende ergonoomiline disain, mis tagab maksimaalse mugavuse isegi pikaajalise kandmise korral. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 3,2 grammi, mistõttu on need nii kerged, et unustad kergesti, et need on sul kõrvadel. Need kõrvaklapid sobivad ideaalselt kõrva kujuga, pakkudes kindlat haaret isegi intensiivse füüsilise tegevuse ajal.

Bluetooth 5.4

TF-T28 kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.4 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse ning minimaalsete helikõrvalekalletega (0,06 sekundit). See on mängijate jaoks oluline omadus, kes vajavad mängus helide suhtes kohest reageerimist. Lisaks paarituvad kõrvaklapid automaatselt, kui need laadimiskarbist välja võtta, muutes nende kasutamise palju lihtsamaks.

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T28-must
Bluetoothi versioon5.4
Traadita ulatusUmbes 10 meetrit
Muundurite läbimõõt13 mm
Impedants32Ω ± 15%
Muusika esitamise aegUmbes 5 tundi
Kõrvaklapi aku maht30 mAh
Karbimaht200 mAh
Väljundvõimsus5 mW
Laadimisaeg≤1,5 tundi
JuhtiminePuutetundlik
VeekindelIPX5
Kõrvaklapi kaal3,2 g

Tehnilised andmed

VärvusCzarny
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
87 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.