TWS Transformers TF-T31 headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T31-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
29.10 €

TWS Transformers TF-T31 kõrvaklapid (kollane)

TF-T31 traadita kõrvaklapid ühendavad 13-millimeetriste draiverite pakutava kõrvadele meeldiva heli eristuva ja kaasaegse disainiga, mis viitab ikoonilisele Transformers brändile. Tänu neile saate nautida kõrgekvaliteedilist heli ja usaldusväärset Bluetooth 5.4 ühendust. Need eristuvad ka ergonoomilise disaini ja pika tööajaga (kuni 5 tundi ühe laadimisega).

Viimane Bluetooth 5.4 tehnoloogia

Kasutades Bluetooth 5.4 tehnoloogiat, pakuvad TF-T31 kõrvaklapid stabiilset ja kiiret ühendust teie seadmega, elimineerides häired ja viivitused. See tähendab, et need sobivad suurepäraselt mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka filmide vaatamiseks ja mängimiseks. Nende täiendav eelis on lai ühilduvus - saate neid hõlpsasti ühendada enamikku Androidi, Windowsi või iOSi seadmetesse.

Ergonoomiline disain ja kerge kaal

Transformers TF-T31 pakuvad teile mugavust, millest olete unistanud. Nende kerge, ergonoomiline disain sobib ideaalselt teie kõrva kujuga, tagades mugavuse isegi pikaajalise kandmise korral. See teeb neist suurepärase valiku igapäevaseks kasutamiseks, olgu need siis intensiivsete tegevuste või lõõgastavate hetkede ajal. Samuti on kõrvaklapid väga lihtsad kasutada - need on varustatud puutetundlike paneelidega, millega saate hõlpsasti peatada esituse, vahetada laulu, vastata telefonile ja palju muud.

Kaks esituse režiimi - muusika ja mängud

TF-T31 pakuvad kahte režiimi: muusika, mis pakub täielikku, ruumilist heli muusikaarmastajatele, ja mängurežiim, mis minimeerib viivituse ja pakub täpsemat heli, ideaalne mängimiseks. Nii saate kohandada kõrvaklappe oma vajadustele ja nautida optimaalset heli igas olukorras!

Panoraamne ruumiline heli

Transformers TF-T31 kõrvaklapid kasutavad panoraamset ruumilise heli tehnoloogiat, mis pakub kaasahaaravat muusikakogemust igal pool. Lisaks tagavad 13 mm draiverid kõrgekvaliteedilise heli selge jaotusega madalate, keskmiste ja kõrgete toonide vahel, võimaldades teil nautida muusikat täieliku sügavuse ja detailiga.

Kogu päeva aku tööaeg

Tänu võimsatele akudele ja madala energiatarbimisega Bluetooth 5.4 ühendusele võimaldavad TF-T31 kõrvaklapid muusika mängimist umbes 5 tundi ühe laadimisega. Veelgi enam, kaasasolev kott võimaldab teil laadida kõrvaklappe mitu korda ja see laaditakse läbi USB-C - see võtab vaid umbes 1,5 tundi.

Kaasas

KõrvaklapidLaadimiskottUSB-A kuni USB-C laadimiskaabel

TootjaTransformers
mudelTF-T31
VärvKollane
Bluetoothi versioon5.4
UlatusKuni 10m
Muundur13 mm
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
Impedants32Ω
TundlikkusUmbes 109 dB
Kõrvaklappide aku maht30 mAh
Koti aku maht300 mAh
TööaegUmbes 5 h
LaadimisaegUmbes 1.5 h
LaadimisportUSB-C

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
195 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.