TWS Tronsmart Sounfii R4 headphones (white)

Tronsmart
Tootekood: R4WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
17.95 €

TWS Tronsmart Sounfii R4 kõrvaklapid (valge)

Avasta oma lemmiklaulud veelgi paremas kvaliteedis. Tronsmart Sounfii R4 kõrvaklapid on varustatud 12-millimeetriste draiveritega, mis tagavad hämmastava, detailiderikka heli. Need eristuvad ka pika tööajaga (kuni 7 tundi) ja ergonoomilise disainiga. Lisaks tagab Bluetooth 5.3 usaldusväärse edastuse ja kiire, sujuva ühendamise.

Fantastiline heli

Koge, kui hästi võivad sinu lemmiklaulud kõlada. Tronsmart Sounfii R4 kõrvaklapid on varustatud 12-millimeetriste draiveritega, millel on titaanist komposiitdiafragmad. Seetõttu pakuvad nad fantastilist helikvaliteeti, kõrgeid helisid, mis on kõrva jaoks meeldivad, ja sügavat, võimsat bassi. Avasta uusi detaile lauludest, mida armastad kuulata, ja tunne end oma toas nagu kontserdil!

Täiuslik sobivus

Sounfii R4 kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Tänu oma ergonoomilisele disainile sobivad nad ideaalselt sinu kõrvadesse ja ei kuku sealt välja - isegi kui sa palju liigud. Need ei avalda ka ebameeldivat survet - unusta valu ja väsimus. Tronsmartiga on muusika kuulamine nauditavam kui kunagi varem!

Ideaalsed vestlemiseks

Kas räägid tihti telefoniga? Nüüd saad vastata kõnele probleemideta isegi äärmiselt lärmakas kohas! Iga Sounfii R4 kõrvaklapiga on varustatud 2 mikrofoni ja see pakub müra summutamist, nii et saad kindel olla, et sina ja sinu kõnekaaslane kuulete üksteist ideaalselt. Buss, kontor, kaubanduskeskus - Tronsmartiga saad rääkida igal pool mugavalt.

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 ühendus

Tronsmart Sounfii R4 toetab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis võimaldab sul nautida usaldusväärset ja stabiilset ühendust peaaegu igas olukorras. Ütle hüvasti viivitustele, häiretele ja muudele signaaliprobleemidele! Kasutatud lahendus muudab ka kõrvaklappide seadistamise seadmetega kiireks ja lihtsaks - keeruline ja aeganõudev seadistus on minevik.

Palju tunde muusikat

Kas plaanid muusikat tööl kuulata? Või äkki lähed reisile ja soovid, et sinu lemmiklaulud saadaksid sind kogu tee? Pole probleemi - täislaetud Sounfii R4 kõrvaklapid kestavad kuni 7 tundi! Sa ei pea muretsema, et nad keeldusid liiga vara teenimast. Veelgi enam, kaasasolev karp võimaldab sul seda aega pikendada kuni 28 tunnini. Kõrvaklappide laadimine ei võta ka kaua aega - umbes 3 tunni pärast on nad taas kasutamiseks valmis.

Puutejuhtimine

Nauti mugavat juurdepääsu kõrvaklappide kõige olulisematele funktsioonidele. Sounfii R4 on varustatud praktiliste puutetundlike paneelidega, millega saad näiteks laulu vahetada, esituse peatada, hääleassistent aktiveerida või telefonile vastata. Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma!

Kaasas

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelVaru kummirihmad (2 paari)Kasutusjuhend

TootjaTronsmart
mudelSounfii R4
VärvValge
Bluetoothi versioon5.3
Frekventsagedus2402-2480 MHz
Muundur12 mm, komposiitdiafragma
Aku mahtKõrvaklapid: 35 mAh; Laadimiskarp: 400 mAh;
TööaegUmbes 7 h, kuni 28 h koos karbiga (heli 50%)
LaadimisaegUmbes 3 h
VeekindlusIPX4

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
81 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.