Wired Earbuds Joyroom JR-EC06, Type-C (Gray)

Joyroom
Tootekood: JR-EC06GRAY
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
6.95 €

Joyroom JR-EC06 Juhtmega Kõrvaklapid, Type-C (Hall)

Joyroom JR-EC06 juhtmega kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste dünaamiliste elementidega, mis tagavad HiFi-kvaliteediga heli. Tänu omnidirektsionaalsele mikrofonile on võimalik helistada ning puldiga on neid lihtne kasutada. Need on ühilduvad enamikku populaarsete seadmetega, millel on USB-C port.

Joyroom/JR-EC06-Gray/1

Kvaliteetne heli

Kõrvaklapid on varustatud 10mm dünaamiliste elementidega, mis vastutavad suurepärase helikvaliteedi eest, võimaldades nautida võimsat bassi ja rikkalikult detailset heli. Joyroom JR-EC06-l on ka sisseehitatud tundlik mikrofon, mis usaldusväärselt salvestab iga teie sõna. Nii võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid, olenemata sellest, kus te viibite.

Joyroom/JR-EC06-Gray/6

Veelgi lihtsam kasutada

Kõrvaklappide kasutamine ei ole teile väljakutse. Kaablisse integreeritud puldiga on mugav hallata mängijat ja kõnesid. Kasutage seda mugavalt helitugevuse reguleerimiseks, kõnedele vastamiseks, muusikapalade vahetamiseks või hääleassistentide aktiveerimiseks.

Joyroom/JR-EC06-Gray/4

Kestva ja ergonoomiline disain

JR-EC06 on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks kasutamisel. Tänu spetsiaalselt kujundatud disainile püsivad need teie kõrvades kindlalt, pakkudes pikaajalist mugavust. Komplektis on ka 3 paari vahetatavaid kummiribasid erinevates suurustes, et saaksite neid veelgi paremini oma eelistustele kohandada. Kaabli valmistamiseks on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagavad kõrge vastupidavuse ja kulumiskindluse ning takistavad sassi minemist.

Joyroom/JR-EC06-Gray/3

Komplektis

kõrvaklapid 3 paari vahetatavaid kummiribasid
TootjaJoyroom
mudelJR-EC06
VärvHall
Muundurid10 mm
Sagedusala20Hz-20kHz
Impedants32Ω
Nominaalne võimsus3mW
Kaabli pikkus1.2 m
MaterjalTPE+metall
LiidesUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.