Wired Earbuds XO EP56 (Black)

Xo
EAN: 6920680829705
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Roheline
Hind
4.45 €

XO kõrvaklapid EP56 (must)

Viige end muusikamaailma ja nautige XO brändi juhtmega kõrvaklappide kristallselget ja loomulikku heli. EP56 on varustatud 10 mm draiveritega, sellel on USB-C pistik ja see on laialdaselt ühilduv. Selle kasutamine on lihtne ja intuitiivne tänu integreeritud kaugjuhtimispuldile. Toode omab stiilset disaini.

Uus muusikaline kogemus

Toetage oma kirge muusika vastu XO-ga! EP56 on varustatud 10 millimeetri draiveritega, nii et naudite kõrgekvaliteedilist heli ja rikkalikku detaili. Kõrvaklapid pakuvad ka laia sagedusvahemikku. Kõik see muudab heli loomulikuks ja toonid hästi tasakaalustatud.

Mugav kasutamine

XO kõrvaklappidel on integreeritud kaugjuhtimispult, mis võimaldab teil tõhusalt ja mugavalt hallata sisse tulevaid kõnesid ja heliplekke. Lihtsalt vajutage sobivat nuppu, et peatada või jätkata laulu esitust, tagasi kerida lugu või vastata kõnele. Kogege, kui lihtne see on!

Hoolikalt läbimõeldud disain

Valige funktsionaalsuse, stiili ja mugavuse kombinatsioon. XO kõrvaklappidel on digitaal-analoog muundur, mis aitab kaasa nende ühilduvusele. EP56 mudeli ergonoomiline disain võimaldab seda pikka aega kasutada ilma ebamugavustundeta. Lisaks rõõmustab seadme stiilne disain paljusid kasutajaid.

TootjaXO
BrändEP56
Tüüpin-ear
PistikUSB-C
Draiverid10 mm
Impedants16Ω 15% 1KHz juures
Kõlarite võimsus3 kuni 8 MW
Tundlikkus20Hz-20KHz
MaterjalAlumiiniumisulami + ABS + TPE
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.