Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)

1more
Tootekood: E1009-BLUE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Sinine
Hind
9.80 €

1MORE Piston Fit kaabeldatud kõrvaklapid (sinine)

Kogege veelgi rohkem 1MORE kõrvaklappidega! Piston Fit on valmistatud äärmise hoolikusega, silmas pidades kasutusmugavust. Kahekihiline komposiitdiafragma tagab loomuliku ja rikkalikult detailse heli, samas kui sisseehitatud mikrofon võimaldab teil teha telefonikõnesid mugavalt. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist. Täiendav eelis on ainulaadne disain, mis täiendab ideaalselt peaaegu igasugust stiili.

 

Uus muusikaline kogemus

Piston Fit kõrvaklapid on varustatud kahekihilise titaanist komposiitdiafragmaga, et saavutada rikkalikult detailne ja dünaamiline rütmiefekt. See võimaldab teil oma muusikakogemust uuele tasemele viia ja kuulda iga detaili oma lemmiklauludest.

 

Takistusteta vestlused

Ärge loobuge kontaktist oma lähedastega, isegi kui viibite äärmiselt rahvarohkes kohas, nagu ostukeskus või raudteejaam. 1MORE brändi kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt ja võimaldab teil rääkida ilma segamiseta igasugustes oludes.

 

Mugav kasutamine

Te ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma, kui soovite vastata või kõne tagasi lükata või hallata oma muusikapleierit. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist, nuppude eluiga on üle 100 000 kliki. Nii et võite olla kindel, et 1MORE kõrvaklapid teenivad teid kaua.

 

Laialdane ühilduvus

1MORE kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm pistikuga, seega eristuvad nad laia ühilduvuse poolest. Saate need edukalt ühendada enamikku kaasaskantavaid digitaalseid seadmeid, nagu Android-põhised nutitelefonid, iPodid ja iPadid. Võimalusi on tõeliselt palju!

 

Hoolikas käsitöö

Kõrvaklappide parema sobivuse tagamiseks kõrvakanalisse on esikõlarikamber disainitud, arvestades kõrva anatoomiat ja kallutatud 45° nurga alla. Kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kahjustuskindlatest materjalidest. Samuti väärib märkimist stiilne disain, mis meeldib peaaegu kõigile kasutajatele.

 

Kohandatud:

Kaabeldatud kõrvaklapid x1Vahetatavad korgid (S, L) x2
Tootja1MORE
mudelE1009
Pistik3,5 mm
Nominaalne võimsus5 mW
Frekventsagedus20-20 000 Hz
Takistus32Ω
Tundlikkus100 dB/mW
MaterjalTPE
Kaabli pikkus1,25 m
Kaal14 g
Värvsinine

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.