Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)

1more
Tootekood: E1009-GRAY
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
7.80 €

1MORE Piston Fit juhtmega kõrvaklapid (hall)

Koge veel rohkem 1MORE kõrvaklappidega! Piston Fit on valmistatud äärmise hoolikusega, arvestades kasutusmugavust. Kahekihiline komposiitdiafragma vastutab loodusliku ja rikkalikult detailse heli eest, samas kui sisseehitatud mikrofon võimaldab sul mugavalt telefonikõnesid teha. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult tagab mugava kasutamise. Täiendav eelis on ainulaadne disain, tänu millele täiendavad kõrvaklapid ideaalselt peaaegu igasugust stiili.

 

Uus muusikaline kogemus

Piston Fit kõrvaklapid on varustatud kahekordse kihiga titaanist komposiitdiafragma, et saavutada rikkalikult detailne ja dünaamiline rütmiline efekt. See võimaldab sul viia oma muusikakogemuse uuele tasemele ja kuulda iga detaili oma lemmiklauludest.

 

Takistusteta vestlused

Ära loobu oma lähedastega suhtlemisest, isegi kui oled äärmiselt rahvarohkes kohas, nagu kaubanduskeskus või rongijaam. 1MORE brändi kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt ja võimaldab sul rääkida ilma segamiseta igasugustes oludes.

 

Mugav kasutamine

Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma, kui soovid vastata või tagasi lükata sissetulevat kõnet või hallata oma muusikamängijat. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist, mille nupule eluiga on üle 100 000 kliki. Nii saad olla kindel, et 1MORE kõrvaklapid teenivad sind kaua.

 

Laialdane ühilduvus

1MORE kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm pistikuga, seega paistavad nad silma oma laia ühilduvuse poolest. Sa saad neid edukalt ühendada enamikku kaasaskantavaid digitaalseid seadmeid, nagu Android-põhised nutitelefonid, iPodid ja iPadid. Võimalusi on tõepoolest palju!

 

Hoolikas käsitöö

Et kõrvaklapid paremini sobituda kõrva kanali, on esikõlarikamber disainitud arvestades kõrva anatoomiat ja kaldega 45° nurga all. Kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kahjustuskindlatest materjalidest. Samuti on tähelepanuväärne stiilne disain, mis meeldib peaaegu kõigile kasutajatele.

 

Komplektis:

Juhtmega kõrvaklapid x1Vahetatavad kummiribad (S, L) x2
Tootja1MORE
mudelE1009
Pistik3,5 mm
Nominaalne võimsus5 mW
Sagedusvahemik20-20 000 Hz
Takistus32Ω
Tundlikkus100 dB/mW
MaterjalTPE
Kaabli pikkus1,25 m
Kaal14 g
Värvhall

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
102 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.